Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ullevålseter herjer vilt i Afrika Race

Vant igjen.

KNUSER ALL MOTSTAND: Pål Anders Ullevålseter, her i Nordmarka i 2013, leder Afrika Race overlegent. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix
KNUSER ALL MOTSTAND: Pål Anders Ullevålseter, her i Nordmarka i 2013, leder Afrika Race overlegent. Foto: Terje Bendiksby / NTB Scanpix Vis mer

Pål Anders Ullevålseter tok sin femte strake etappeseier seier i ørkenrallyet Africa Race mandag.

47-åringen kjører løpet til støtte for et skoleprosjekt i Dakar. Så langt har konkurransen vært en suksess for nordmannen, som har vunnet alle etappene.

På sjette etappe mandag, vant Ullevålseter med seks minutter og 35 sekunder på franske Norbert Dubois. I sammendraget har han en ledelse på nesten 28 minutter ned til Anastasija Nifontova fra Russland.

- Å vente i den stekende solen i tre timer var det verste på dagens etappe. Jeg kjørte i 130-150 km/t i 174 kilometer. Det var bare rett fram og absolutt ikke spennende. Men det er mange bak meg som kjører fort på flatt og enkelt terreng, så jeg hadde absolutt ikke en rolig dag på sykkelen, sa Ullevålseter.

Africa Rally avsluttes 10. januar med den tolvte etappen. Den første etappen ble avlyst.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media