Ullevålseter imponerer

Pål Anders Ullevålseter fortsetter den fantastiske innsatsen i Dakar-rallyet. I dag beholdt han 15. plassen i sammendraget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den førte maratonetappen i rallyet startet i går og ble avsluttet i dag. Ullevålseter ser ut til å ta 27. plass, og beholder dermed 15. plassen i sammendraget.

Med fire transportdeler og to spesialprøver målte den 7. etappen tilsammen 1545 ørken-kilometer. I går kveld hadde kjørerne noen timers pause, før de var tilbake på sykkesetene i natt.

Foran skjema

Ullevålseter har to ambisjoner for Dakar-rallyet: For det første å henge med helt til målpassering 13. januar som første nordmann noensinne.

Og for det andre: En plass blant de 20 beste.

Foreløpig ser det veldig lovende ut for Dakar-debutanten, som stadig imponerer motorsportinteresserte over hele landet.

En som imponerer nesten like mye, er Pål Anders' kone, Solveig Helen Våge Ullevålseter. Tobarnsmoren er pressekontakt, og dessuten oppdaterer hun kontinuerlig Pål Anders' nettside.

- Bedre enn drømmen

Med ferske rapporter fra ektemann en på telefon, og nøye overvåking av mellomtidene på arrangørens nettsider, holder hun motorsport-Norge oppdatert med siste nytt om Pål Anders innsats.

I går og i dag har hun til og med vært på jobb, og oppdaterer bare via sidens gjestebok. Men med slike resultater er det kanskje ikke rart hun er motivert:

- Det er sjelden virkeligheten blir bedre enn drømmen, men det gjør det i disse dager, skriver fru Ullevålseter etter dagens etappe.

Her kan du lese siste nytt om Pål Anders fra Solveig.

(Dagbladet.no)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer