Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ullevålseter navigerer mot nye poeng

Pål Anders Ullevålseter starter søndag på den fjerde VM-runden i ørkenrally som går i Egypt. Nordmannen er førstemann ut i søndagens etappe.

- Jeg satser på en forholdsvis rolig start søndag. Uten fabrikkmotor og som førstemann i sporet, nøyer jeg meg med å kjøre i eget tempo og heller navigere riktig. Det merkes tydelig at fabrikkjørerne er spente på mine ambisjoner i Egypt, men de får bare fortsette å lure. Jeg kommer til å gi maksimalt for å få en god plassering, sier Ullevålseter.

VM-runden avsluttes lørdag 2. oktober. Ullevålseter har aldri tidligere deltatt i denne VM-runden, men vet at han kan vente seg raske strekninger og mange sanddyner i Egypt.

Fabrikkteamet fra KTM stiller med hele sju deltakere i Egypt. De gjør nå alt for å hindre at privatføreren Ullevålseter vinner VM sammenlagt. Nordmannen leder med 55 poeng. Det er ti mer enn regjerende verdensmester, Cyril Despres.

(.NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media