Ullevålseter ned på sjetteplass

Tapte mye tid i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For første gang på ti år skulle Dakar-deltakerne besøke Guinea på vei til Dakar i Senegal. For Pål Anders Ullevålseter ble det en vanskelig tur.

Rett før den første kontrollposten på vei fra Bamako til Labé havnet nordmannen i trøbbel, og tapte over en time. Det er foreløpig uvisst hva problemene skyldtes, men flere av deltakerne fikk problemer med motoren da de passerte elver. Det kan ha skjedd med Ullevålseter også.

- Han sto veldig lenge stille, og det er ikke en morsom opplevelse. Men jeg ble glad da han begynte å bevege seg igjen, sier kona og pressesjef Solveig Ullevålseter til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

På den første kontrollposten var han en time og ni minutter bak Cyril Depres, og tapte kun rundt seks minutter til den neste kontrollposten. Så mest sannsynlig har Ullevålseter vært utsatt for teknisk trøbbel.

I mål var 36-åringen en time og 24 minutter bak Despres, som var raskest på den 368 kilometer lange spesialetappen.

Ullevålseter har dermed falt nedover på sammenlagtslisten, og er nå nummer seks før de tre siste etappene. Opp til tredjeplassen er det en time og 19 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer