Ullevålseter nesten en time bak de beste

På 20.-plass på tredje etappe av Dakar-rallyet.

TAPTE MER TID: Pål Anders Ullevålseter tapte ytterligere tid på den tredje etappen av Dakar-rallyet og er nå nesten en time bak teten i sammendraget.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / Daniel GARCIA
TAPTE MER TID: Pål Anders Ullevålseter tapte ytterligere tid på den tredje etappen av Dakar-rallyet og er nå nesten en time bak teten i sammendraget.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / Daniel GARCIAVis mer

Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til 20.-plass på tredje etappe i Dakar-rallyet tirsdag. Sammenlagt er han nesten en time etter lederen.

Ullevålseter siktet høyt i årets utgave av rallyet, men han sliter med å tilpasse seg sin nye motorsykkel. Tirsdag var han 24.42 minutter etter etappevinner Marc Coma fra Spania.

Resultatmessig er det likevel litt bedring. Etter 29.-plass på første etappe og 28.-plass på annen etappe var han tirsdag blant de 20 beste. Han er også på 20.-plass i sammendraget, 55.45 minutter etter ledende Cyril Despres.

Tirsdagens etappe var på 521 kilometer fartsprøve fra San Miguel de Tucumán til San Salvador de Jujuy i 2200 meters høyde i Argentina.

Onsdag bærer det videre opp i Andesfjellene, og da krysser deltakerne grensa til Chile.

(NTB)