Ullevålseter på tredjeplass

- Tenkte jeg skulle ta det litt med ro, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pål Anders Ullevålseter er stødigheten selv i VM-runden i ørkenrally i Egypt. Under onsdagens 4. etappe ble det tredjeplass.

Spanske Jordi Viladoms ble etappevinner og kom i mål 2.44 minutter foran Ullevålseter etter den totalt 350 km lange etappen i Rallye des Pharaons

Sammenlagt leder fremdeles Marc Coma rallyet når det gjenstår tre dager å kjøre. Ullevålseter innehar tredjeplassen og er i underkant av 12 minutter bak lederen.

Etter samme etappe under fjorårets rally var tidsdifferansen over 40 minutter, så alt tyder på at Pål Anders har fått et langt høyere tempo enn tidligere.

- Jeg tenkte faktisk at jeg skulle ta det litt med ro på dagens etappe, da jeg synes tempoet har vært litt for høyt fram til nå. Jeg har kjørt mye sammen med andre deltakere hittil i rallyet, og da blir det til at man henger seg på og gjerne kjører litt raskere enn hva man egentlig føler seg komfortabel med, sier en opplagt Ullevålseter.

- Jeg kjørte derfor i mitt eget tempo og fant flyten alene gjennom sanddynene. Vel fremme i mål styrket det selvfølgelig selvtilliten at jeg kom på tredjeplass, og at jeg slett ikke hadde tapt så mye tid til teten, tillegger han .

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer