Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ullevålseter satt på antibiotika

Syk før Dakar-start.

SYK: Pål Anders Ullevålseter har blitt syk før start i Dakar-rallyet, og er satt på en fem dager lang antibiotikakur. Manndomsprøven i Argentina og Chile begynner 1. januar.Foto: Tore Meek / Scanpix
SYK: Pål Anders Ullevålseter har blitt syk før start i Dakar-rallyet, og er satt på en fem dager lang antibiotikakur. Manndomsprøven i Argentina og Chile begynner 1. januar.Foto: Tore Meek / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pål Anders Ullevålseter (42) er satt på en antibiotikabehandling fram mot Rally Dakar.

Ullevålseter ble forkjølet lille julaften. Han skal ta antibiotika i fem dager, skriver VG. Dermed tar han den siste dosen når Rally Dakar starter 1. januar .

- Jeg liker ikke å gå til doktoren, men jeg måtte. Doktoren snakket spansk og jeg snakket norsk, men etter det jeg forstår har jeg fått antibiotika, sier Ullevålseter til VG.

- Jeg er glad det ikke startet i begynnelsen av denne uken. Det hadde blitt tøft med en forkjølelse i kroppen, legger han til.

Rally Dakar skal kjøres i Argentina og Chile. Rallyet starter og avsluttes i Buenos Aires.

Ullevålseter ble nummer to i 2010.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!