Ullevålseter taper tid

Pål Anders Ullevålseter raser nedover resultatlista på dagens etappe. Følg ham direkte her.

Ullevålseter er godt i gang med den 13. etappen av Paris - Dakar-rallyet. En småsyk Ullevålseter kjører for å beholde den gode plasseringen han har i sammendraget. Der lå han før dagens etappe på femteplass, bare et knapt minutt foran lagkameraten PG Lundmark.

Etter andre mellomtid har Lundmark passert Ullevålseter i sammendraget med sin sjuendeplass. Lundmark har kjørt ni minutter raskere enn Ullevålseter i dag. Nordmannen ligger likevel på en fjortendeplass etter andre mellomtid. Han lå på tiende etter første mellomtid.

Det er gårsdagens etappevinner, Despres, som leder ved både første og andre mellomtid. Men ved andre mellomtid leder han bare med sju sekunder å Fretigne.

Ullevålseter har tapt nesten sytten minutter til Despres, og må nok konsentrere seg om å beholde sjetteplassen i sammendraget til slutt. Det er langt ned til sjuende plassen, og dermed er Ullevålseter i ferd med å gjøre sitt beste Paris - Dakar-rally noensinne. Fra før har han en sjuendeplass sammenlagt fra i fjor som bestenotering.

Dagbladet.no oppdaterer deg på Ullevålseters passeringer utover dagen.

Følg Pål Anders direkte her.

SMÅSYK: Pål Anders Ullevålseter har ikke følt seg helt på topp fysisk den siste tiden. I dag har han likevel åpnet ganske bra.