Ullevålseter tatt i radar

Pål Anders Ullevålseter ble fersket av en Marokko-radar i Dakar-rallyet i går. Nordmannen har fått 19 minutters tilleggstid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På vei gjennom en landsby i Marokko, oppdaget Pål Anders en radar. Ullevålseter visste han hadde kjørt for fort, og at han og flere konkurrenter gikk i radarfella.

Han ringte straks kona Solveig for å finne ut hva straffen var.

Ifølge reglementet er straffen for første gangs overtredelse 10 minutters tillegg pluss bot, andre gang 30 minutter og tredje gang diskvelifikasjon fra hele rallyet, skriver Solveig Helen Våge Ullevålseter på Ullevålseters hjemmeside.

Men i går kveld ble det hengt opp en liste med straffetid på svært mange av kjørerne. For Ullevålseters del var det oppført 19 minutters tillegg. Ifølge Ullevålseters hjemmeside, var det noen av de mest meritterte kjørerne som slapp unna straff.

Tidstillegget er imidlertid ikke ført opp i de offisielle resultatene, der Pål Anders foreløpig ligger på 15. plass i sammendraget.

I dag kjøres en 338 km lang spesialprøve mellom sanddynene, hvor tidsdifferansene fort kan bli mye større enn de har vært på de første etappene, som for det meste har vært kjørt på veier.

(Dagbladet.no)

<B>ØRKEN-TUR: Pål Anders Ullevålseter håper å bli første nordmann som fullfører Dakar-rallyet. I går kjørte han for fort.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer