Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ullevålseter vant i Tunisia

På 3. plass i sammendraget.

(Dagbladet.no:) Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til en sterk etappeseier i Rallye Optic Tunisie i dag. Den 325 kilometer lange etappen startet på stein og grus, og ble avsluttet på sand.

- Det er utrolig deilig med en etappeseier, men jeg har faktisk hatt bedre flyt på tidligere etapper. Det ble litt feilnavigering og lavere hastighet på dagens strekning, men det har det tydeligvis blitt for de andre også, sier Ullevålseter.

I sammendraget ligger han på tredjeplass, 7.25 minutter bak franske David Casteu i tet. Differansen ned til fjerdeplassen er på nesten en time.

- Nå er det bare å kline til videre, for selvtilliten er på topp. De neste dagene skal kjøres i sanddyner, som absolutt er mitt favorittunderlag.

Ørkenrallyet - som er den andre runden i årets VM - avsluttes i Djerba på mandag. Langfredag venter 283 kilometer med start og mål i El Borma, en etappe Pål Anders har vunnet tidligere.

Ullevålseter sto over den første VM-runden i Argentina, på grunn av avstanden og økonomien.

ETAPPESEIER: Pål Anders Ullevålseter ligger godt an sammenlagt, og nå venter sandetappene. Foto: REUTERS
ETAPPESEIER: Pål Anders Ullevålseter ligger godt an sammenlagt, og nå venter sandetappene. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media