FANT VEIEN: Mens mange av konkurrentene tok feil da de kjørte dagens runde for andre gang, fant Pål Anders Ullevålseter rett spor. Det ga fjerdeplass og avansement i sammendraget i ørkenrallyet i Marokko. Her i aksjon i Dakar-rallyet i januar. Foto: Stephane Mantey, AP/Scanpix
FANT VEIEN: Mens mange av konkurrentene tok feil da de kjørte dagens runde for andre gang, fant Pål Anders Ullevålseter rett spor. Det ga fjerdeplass og avansement i sammendraget i ørkenrallyet i Marokko. Her i aksjon i Dakar-rallyet i januar. Foto: Stephane Mantey, AP/ScanpixVis mer

Ullevålseter var smartere enn konkurentene

Klatret i sammendraget.

Pål Anders Ullevålseter kjøre inn til fjerdeplass på den andre etappen av ørkenrallyet i Marokko i dag. Spanske Marc Coma var best.

Nordmannen var 9 minutter og 24 sekunder bak spanjolen i mål på den 266 km lange etappen.

Ullevålseter ligger på 7.-plass i sammendraget etter to dager, men er 14 minutter og 33 sekunder bak ledende Helder Rodrigues fra Portugal.

- Vi kjørte én runde to ganger. Det som var litt merkelig var at flere kjørte feil på annenrunden fordi sporene var vanskelige å lese. Det gjorde imidlertid ikke jeg, og da dagens etappevinner Marc Coma passerte meg, prøvde jeg å henge på så lenge jeg kunne, sa Ullevålseter.

- Jeg roet ned tempoet litt på slutten fordi jeg har større muligheter enn Coma i sammendraget og er fornøyd med 4.-plass. Jeg merker at det tekniske (fysisk) kommer mer og mer og at jeg får mer og mer selvtillit i kjøringen. Jeg klatret en plass i sammendraget, så får vi se hvordan det blir framover. Det er bare drøyt sju minutter opp til 2.-plassen, sa nordmannen.

 (NTB)