Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ullevålseter veltet stygt

Pål Anders Ullevålseter måtte bryte Rally Marokko på grunn av en stygg velt.

- Han skulle til legeundersøkelse ved nærmeste depot, men trodde selv at han hadde brukket det ene skulderbladet. Han klaget umiddelbart også over smerter i brystet, men de hadde gått over, fortalte pressetalsmann og kona Solveig Våge Ullevålseter til NTB.

Hun kunne fortelle at mannen fikk problemer med GPS-navigeringen og at veibeskrivelsen han kjører etter ikke stemte med terrenget. Han virret rundt en stund for å finne veien, mistet litt av konsentrasjonen og havnet utfor en kant.

Skremt

- Jeg ble virkelig skremt. Det er alvorlig når han må trekke i nødpeilesenderen. For han hadde kjørt i mål om han så hadde brukket beinet. Jeg fikk heller ikke tak på ham med en gang via satellitt-telefonen alle førerne er påbudt å ha meg seg. Jeg var utrolig lettet da jeg endelig fikk snakke med ham, sa kona.

Ørkenrallyet startet i går, og Ullevålseter lå på en oppløftende femteplass etter den 1. etappen. Målgang er i Marrakech mandag, men uten den tøffe nordmannen.

Nå er det usikkert hva uhellet og skaden vil bety for hans satsing mot Dakar-rallyet ved årsskiftet.

(NTB)

VELTET: Pål Anders Ullevålseter fra gårsdagens etappe, der han ble nummer fem.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media