Ull/Kisa - HamKam spilles 18. juli

NFF vil ikke legge føringer for bruk av spillere.

KAMPEN ER FLYTTET:  Fotballpresident Yngve Hallén, generalsekretør i fotballforbundet Kjetil Siem og informasjonssjef i fotballforbundet Svein Graff på pressekonferanse på Ullevaal stadion søndag. Nå er det klart at kampen Ull/Kisa og HamKam er flyttet til 18. juli.
Foto: Marianne Løvland / NTB scanpix
KAMPEN ER FLYTTET: Fotballpresident Yngve Hallén, generalsekretør i fotballforbundet Kjetil Siem og informasjonssjef i fotballforbundet Svein Graff på pressekonferanse på Ullevaal stadion søndag. Nå er det klart at kampen Ull/Kisa og HamKam er flyttet til 18. juli. Foto: Marianne Løvland / NTB scanpixVis mer

Ull/Kisa - HamKam, som ble utsatt etter mistanker om at kampen kunne bli fikset, skal spilles neste uke.

Søndag ble oppgjøret utsatt etter at Norges Fotballforbund (NFF) satt med opplysninger om at én av spillerne på Ull/Kisa kunne ha satt penger på kampen. Nå har kampen fått ny dato, og forbundet håper å få oppmerksomheten tilbake på fotball igjen.

- Det er viktig å understreke at ingen forsøk på resultatmanipulering er bevist i den utsatte kampen, og det er ikke minst viktig at den utsatte kampen nå kan avvikles på mest mulig normal måte, sier generalsekretær Kjetil Siem.

NY KAMP: Ullensaker/Kisa-trener Arne Erlandsen møter gamleklubben HamKam 18. juli.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
NY KAMP: Ullensaker/Kisa-trener Arne Erlandsen møter gamleklubben HamKam 18. juli. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Han sier også at forbundet ikke vil legger føringer for bruk av spillere for de mistenkte lagene og håper at klubbene nå klarer å konsentrere seg om å spille kamper igjen.

(NTB)