Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ulloa sendte Leicester til himmels i sluttminuttene

Slo Norwich.

SCORET: Titteljagende Leicester stanget og stanget mot Norwich. I det 89. minutt sørget Leonardo Ulloa for en ekstra dytt mot drømmen om seriegull. Foto: Reuters / Alan Walter
SCORET: Titteljagende Leicester stanget og stanget mot Norwich. I det 89. minutt sørget Leonardo Ulloa for en ekstra dytt mot drømmen om seriegull. Foto: Reuters / Alan Walter Vis mer

Titteljagende Leicester stanget og stanget mot Norwich. I det 89. minutt sørget Leonardo Ulloa for en ekstra dytt mot drømmen om seriegull.

Marc Albrightons harde innlegg fra høyre gikk gjennom hele feltet. På bakre stolpe dukket argentinske Ulloa opp og satte ballen enkelt i mål.

1-0-seieren gjør at Leicester igjen leder Premier League med fem poeng. Tottenham og Arsenal følger på plassene bak og møter henholdsvis Swansea og Manchester United søndag.

I første omgang var det Norwich som var nærmest scoring. Cameron Jerome var først på vei alene mot keeper Kasper Schmeichel, men fikk en dårlig berøring. Deretter headet han like utenfor fra fem meter etter en corner.

Leicesters Shinji Okazaki var nær scoring da han flikket et innlegg mot mål, men avslutningen ble blokkert.

Etter pausen svingte spillet fram og tilbake, som det ofte har gjort i Leicesters kamper denne sesongen, uten at noen av lagene skapte store målsjanser.

Norwich-spiller Nathan Redmond testet skuddfoten sju minutter før slutt, men avslutningen gikk like utenfor lengste kryss.

Så dukket Ulloa opp og sørget for tre poeng og en ny luke i toppen.

For Norwich fortsetter nedturen. Klubben har ikke vunnet i Premier League siden 2. januar.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media