Ullrich leder i Alpene

GRENOBLE (NTB-AFP): Australeren Stuart O'Grady vant den vel 186 kilometer lange 14. etappen i Tour de France i dag, men i morgen kjører rittet inn i Alpene for alvor. Jan Ullrich fører an i den gule ledertrøya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pantani, som er klatreeksperten framfor noen, kan nesten ikke vente med å ta fatt på klatreetappene i Alpene. Hans første store mål er komme først til den lille byen Les Deux alpes i morgen. Det vil bety seier på den 15. etappen.

Han ligger tre minutter bak Jan Ullrich i sammendraget, og selv om det kan bli vanskelig å kjøre inn, vil det være et flott plaster på såret for Pantani å vinne bakketrøya. Det er den han i første rekke kjører for.

- Jeg tror nok det vil bli for tøft å prøve å vinne Tour'en i år. Jeg har ennå ikke kommet meg helt etter seieren i Italia Rundt, sa Pantani i dag etter en heller rolig etappe for hans del.

Fornøyd

Stuart O'Grady, som kjørte med den gule ledertrøya tre dager i åpningsuken av Tour'en, var mer enn fornøyd med seieren i dag, selv om han vet at han nå har gjort sitt i dette rittet. Han er sjanseløs når klatringen i Alpene begynner for alvor i morgen, men en etappeseier er det selvsagt greit å ta med seg.

- Dette er andre gang jeg kjører Tour de France. Innsatsen min så langt er jeg veldig godt fornøyd med, sa O'Grady etter dagens etappe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer