Ulrichsen med førstehjelp til Stabæk

Får betalt gjeld kjapt.

REDDES AV RIK ONKEL: Stabæk får igjen hjelp av en investor. Her feirer spillerne seieren mot Start. Foto: Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
REDDES AV RIK ONKEL: Stabæk får igjen hjelp av en investor. Her feirer spillerne seieren mot Start. Foto: Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Investoren Kjell Chr. Ulrichsen vil tilføre Stabæk nødvendig likviditet slik at selskapet kan betale gjeld i løpet av kort tid.

Det opplyser Stabæk Holding AS i en pressemelding onsdag.

I tillegg vil det bli tilført kapital som skal sikre videre drift av konsernet og Stabæk som klubb.

- Disse midlene er helt avgjørende for selskapet. Ulrichsen har vært meget løsningsorientert i den vanskelige situasjonen. Men alle har tatt i et tak som nå sørger for videre drift, sier nyvalgt styreleder Diderik Schnitler i Stabæk Holding til NTB.På tirsdagens generalforsamling kom det fram at fotballen vil bli skilt ut av Stabæk Holding-konsernets videre drift. Det er undertegnet en intensjonsavtale mellom konsernet og en investorgruppe om en emisjon i Stabæk Fotball AS.

Dette innebærer at klubben vil få nye eiere, men at klubben fortsatt skal spille hjemmekampene sine på Telenor Arena. Det vil bli undertegnet en langsiktig leieavtale med Stabæk Holding AS, som eier arenaen.

- Et slikt skille vil gjøre at de som lever og ånder for fotballens ve og vel får et renere forhold til inntekter og kostnader. I dag er alt samlet i en enhet, med arenadrift og konserter i tillegg til fotball, forklarer Schnitler, som ble valgt til ny styreleder i Stabæk Holdning AS på tirsdagens generalforsamling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer