Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ulsrud og co. ustoppelige i EM

Tyskland ble slått med klare 8-3.

 CURLING:  Thomas Ulsrud og hans lagkamerater tok sin sjette strake seier i curling-EM tirsdag. Foto: NTB Scanpix.
CURLING: Thomas Ulsrud og hans lagkamerater tok sin sjette strake seier i curling-EM tirsdag. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Thomas Ulsrud og hans lagkamerater tok sin sjette strake seier i curling-EM tirsdag. Tyskland ble slått med klare 8-3.

Mot tyskerne kom det norske laget under etter én omgang. Norge tok derimot tre poeng i den neste og økte til 4-1 før tyskerne fikk redusert. Ulsrud økte med to nye poeng i den femte omgangen, mens tyskerne bare klarte å redusere den norske ledelsen med ett poeng i den sjette omgangen.

Kampen var derimot over med to nye norske poeng i sjuende omgang.

Ved siden av skip Thomas Ulsrud består det norske laget av Torger Nergaard, Christoffer Svae og Håvard Vad Peterson. Sander Rølvåg er reserve.

Det norske spillet virker å fungere godt i alle spillets faser. Nordmennene er i føringen med bare seire så langt i turneringen som eneste lag, men onsdag morgen møter Ulsrud & co. erkerivalene Sverige. Den svenske skipen Niklas Edin har så langt vunnet fire og tapt to kamper.

Svenskene vant forrige sesong både EM og VM etter å ha slått Norge i begge finalene. Norge skal også ut mot Sveits onsdag ettermiddag.

De innledende kampene i EM avsluttes mot Russland torsdag morgen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media