Ulsrud og gjengen klar for sluttspillet i curling-VM

Har spilt seg enormt opp.

TREFFER STEINBRA: Skip Thomas Ulsrud og det norske curlinglaget har reist seg etter en dårlig start i VM.Foto: SCANPIX/AP/Keystone/ Georgios Kefalas
TREFFER STEINBRA: Skip Thomas Ulsrud og det norske curlinglaget har reist seg etter en dårlig start i VM.Foto: SCANPIX/AP/Keystone/ Georgios Kefalas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skip Thomas Ulsrud og co. på det norske curlinglaget fikk ingen god VM-start i Bern, men har spilt seg stort opp og er nå klar for sluttspillet.

Etter 6-4 over Sveits og 9-6 over Frankrike torsdag er Norge garantert minst tredjeplass etter grunnspillet, og det betyr sluttspillplass. Canada, som bare har tapt en kamp til nå, og Skottland er også klare.

Kampen mot Frankrike var svært spennende. Lagene byttet på å ha ledelsen hele tiden, men en trepoenger fra Ulsrud i forlengelsen av kampen avgjorde. Det sto 6-6 ved ordinær kampslutt.

- Jeg skal ikke nekte for at det føles veldig godt å ha kvalifisert for sluttspillet, sa skip Thomas Ulsrud etter kampen mot Frankrike, den siste for Norge i grunnspillet.

- Vi måtte ta et møte innad i laget etter et par av de første kampene. Da så det ikke så lyst ut, men vi sa til hverandre at det bare var å stå på videre, så ville godspillet komme. Det har slått til, slo Ulsrud fast etter Frankrike-kampen torsdag.

Norge er med i kampen om medaljene. Nå gjelder det bare å fortsette det gode spillet fra siste del av grunnspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer