Ultimatium til Fowler

Liverpool-manager Gerard Houllier ber Robbie Fowler slåss om en plass på laget, eller bytte klubb.

I går avviste Liverpool et bud på nesten 160 millioner kroner fra Aston Villa. Men Fowler trenger bare å løfte fingeren får å få omgjort avgjørelsen.

- Jeg fortalte Robbie om det, og fortalte ham at vi ikke vil gi slipp på ham. Men hvis han vil reise er det masse tilbud på ham - ikke bare fra Villa, sier Houllier ifølge PA.

Med Jari Litmanen, Emile Heskey, Michael Owen og Fowler har Liverpool et luksusproblem. Bare to av dem kan spille samtidig.

- Vi har fire spisser i klubben, og hvis en av dem ikke vil jobbe beinhardt for en plass på laget, vet de hva de kan gjøre. Jeg har gjort det klart at de som ikke tåler konkurransen kan gjøre som Titi Camara, og komme til meg. Det er opp til dem, sier franskamnen.

Camara gikk til Houllier, og ble straks solgt til West Ham før jul.

Platt kjøper Ipswich-spiss

Nottinham Forest er enige med Ipswich om et kjøp av David Johnsen (24). Den tidligere Manchester United-junioren koster manager David Platt 3,5 mill. pund (43 mill. kroner). Johnson var Ipswichs toppscorer i opprykkssesongen ifjor, etter at han kom fra Bury året før.

Gjelsten stopper Hartson-salget?

John Hartsons 70-millionersovergang fra Wimbledon til Coventry blir ikke gjennomført foreløpig. Ifølge Hartsons agent skyldes det ikke spillerens krav. - Avtalekollapsen har ingenting med John å gjøre. Jeg tror ikke klubbene har blitt enige om en overgangssum, sier agent Jonathan Barnett - som fortsatt håper det løser seg. Tidligere har Hartson-salg til både Tottenham og Rangers gått i vasken på grunn av tvil om spissens helse.

Kjøpte Petrescu - ikke Runar Berg

Southampton fikk i dag Dan Petrescu (32) spilleklar etter overgangen fra Bradford. Det kan bety at Venezia-proff Runar Berg må vente en god stund på en eventuell overgang. Rumeneren besto legetesten og er på nytt på laget til Glenn Hoddle - som også kjøpte ham til Chelsea. - Vi er lykkelige for å kunne hente en spiller av Dans utvilsomme internasjonale kaliber, sier Saints-styreformann Rupert Lowe.

West Ham vil ha Eggen-kamerat

Hammers-manager Harry Redknapp er ute etter Alaves' toppscorer Javi Moreno. Dan Eggen lagkamerat i den spanske klubben er også mestscorende i spansk toppserie. 26-åringen er prissatt til omlag 70 mill. kroner.

Carlos sa nei til Manchester U

Real Madrids venstreback Roberto Carlos sier han sa nei til en overgang til Manchester United for tre år siden. Og han ville gjort det samme i dag. Carlos skylder på det engelske været. - De tilbød meg mye penger, men penger er ikke alt selv om jeg liker engelsk fotball. Jeg sa nei fordi Real-supporterne elsker meg som et familiemedlem, ikke som et idol, sier Carlos.

  • Kilder: The Mirror, PA og Soccernet.
MÅ SLÅSS FOR PLASSEN: Robbie Fowler.