Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ulykkelig debutant

TROMSØ (Dagbladet): Tromsø- Molde 0- 1. Seks minutter på overtid kunne debutanten Morten Giæver (19) berget det ene poenget for TIL på straffe. Riktignok fintet han ut Molde-keeper Morten Bakke, men ballen strøk tverrliggeren på oversiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg føler meg helt pyton, sa Giæver til Dagbladet noen minutter etter kampslutt.

Da Tromsø fikk straffe, skreik trener Terje Skarsfjord fra benken at Jonny Hanssen skulle skyte. Men unge Morten Giæver la ballen på krittmerket med beskjed om at Hanssen skulle holde seg unna.

- Jeg tvilte ikke ett sekund på at jeg skulle ta straffesparket og score. Jeg var ikke engang nervøs. Jeg

ville sikre ett TIL-poeng, sier Giæver.

Sjølsikker


- Morten var så sjølsikker at jeg ikke hadde greid å stoppe ham om jeg hadde prøvd aldri så mye, sier Tryggvi Gudmundsson.

Straffemissen og dommer Kjell Alseth var to likeverdige samtaleemner etter kampen. I TIL-leiren var de rasende på kamplederen, ikke minst fordi han etter deres mening ga bort straffesparket som fikset Molde-seier.

- Det var en vanlig duell mellom Bernt Hulsker og meg. Da dommeren blåste straffe, holdt jeg på å klikke helt, sa Robin Berntsen.

Billig straffe


- Det var nok billig, ja, sier Moldes Daniel Berg Hestad.

Dagbladet snakket med mange involverte etter kampslutt. Bare Molde-trener Erik Brakstad og dommer Kjell Alseth var fortsatt sikre på at Moldes straffespark var korrekt idømt.