Ulykkelig

BRYNE (Dagbladet): Etter en søvnløs natt med kona, en roman og store sjelekvaler, gikk Erik Brakstad til sin siste dag på jobben i Bryne fotballklubb. Jæren reagerte med sjokk og skuffelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med tårer i øyekroken fortalte Brakstad om hvordan han møtte veggen som trener.

- Jeg har spilt ut alle kortene jeg har. Det er best for Bryne at det kommer nye trenerkrefter inn i klubben, sa han på gårsdagens pressekonferanse.

Og så gikk han fra klubben som var sjeleglad da han kom, og dypt ulykkelig da han gikk. Alle i Bryne hadde full tillit til hans arbeid og regnet med at poengene ville komme med potetene, slik som i fjor høst. Dermed oppleves avgangen på Jæren også som et svik, noe treneren også innser.

- Det er med blandede følelser jeg forlater klubben. Dette er utrolig vedmodig. Jeg har trivdes veldig godt her, sier han sorgtungt.

- Dette er trist. Vi har fortsatt full tillit til Erik Brakstad, og håpet at han skulle være her i lang tid, sier daglig leder Kjell Madland. Verken han eller fotballklubbens leder, Per Undheim, legger skjul på at klubben nå er i knipe. Det er Brakstad innforstått med. Men han kom fram til at det var best å bryte tvert.

- Tidspunktet er riktig. Det er ennå tid nok til å snu dette, sier Erik Brakstad.

- Jeg satt i tenkeboksen hele søndag kveld og hele natta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer