Ulykkesfuglen Riiber mister VM. Må operere etter nok en skulderskade

Vil bli operert i løpet av kort tid.

ULYKKESFUGL: Jarl Magnus Riiber har slått skuldra igjen. Foto: Jussi Nukari / Lehtikuva / NTB scanpix
ULYKKESFUGL: Jarl Magnus Riiber har slått skuldra igjen. Foto: Jussi Nukari / Lehtikuva / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Kort tid før VM i Lahti har kombinerttalentet Jarl Magnus Riiber (19) pådratt seg en ny skulderskade. Det skriver Skiforbundet i en pressemelding.

Han fikk skulderen ut av ledd i østerrikske Seefeld i dag, og må nå gjennom et inngrep. Det er nemlig tredje gangen Riiber pådrar seg en slik skade i løpet av det siste året - den fjerde i løpet av karrieren.

Dermed er sesongen over for talentet, som snart reiser hjem fra Seefeld.

I høst ble det tatt grep for å minske belastningen på skulderen til Riiber, for at han skulle få med seg vinterens sesong. Det holdt dessverre ikke.

- Vi planlegger en snarlig operasjon som vi nå fremskynder. Uansett hadde vi planlagt skulderoperasjon til våren etter utredninger siste månedene. Dette ser ut til å være en grei operasjon, og jeg har veldig trua på at Jarl vil være tilbake i 100 prosent slag før sommeren, opplyser landslagslege for kombinertlandslaget, Petter Olberg.

- Kjenner ikke så mye først

Riiber var selvfølgelig veldig lei seg etter at skuldra gikk ut av ledd på toppen, rett i forkant av at han skulle hoppe i dagens åpningsrenn i et av sesongens store mål, Nordic Combined Trippel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer