- Umulig å selge

- VM blir helt avgjørende for Frode Grodås' fotballframtid. Innfrir han ikke forventningene, blir det umulig å selge ham, sier spilleragent Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.

Han får støtte av sin kollega Einar Baardsen.

- Det er nesten håpløst å skaffe keepere kontrakter. Det er mange gode målmenn som slåss om én plass i hver klubb. Keepere er en vanskelig vare, og derfor holder de fleste agentene seg langt unna, hevder Baardsen.

Grodås er 33 år og har ikke spilt førstelagsfotball på over ett år.

Ingen avtale

Landslagsmålvakten har ingen fast avtale med agenter. Den som først kommer med et akseptabelt tilbud fra en god klubb, får jobben med å selge ham.

- Gjennom mine samarbeidspartnere markedsfører jeg Frode i flere land. Jeg håper vi greier å skaffe ham ny arbeidsgiver, sier Kjenner.

- Det er minst vanskelig å selge Grodås i England, hvor han er kjent. Frodes dilemma er at han aller helst vil bort fra England. Men for øyeblikket foreligger det ikke ett eneste tilbud fra kontinentet.

I mai hadde Frode Grodås tre konkrete tilbud på hånda, uten at det ble skrevet kontrakt.

Premier League

- Vi trodde på napp hos en østerriksk toppklubb, men tilbudet var altfor dårlig, sier Kjenner, som mener Grodås best kan markedsføre seg sjøl med ei god turnering i Frankrike.

Kjenner bekrefter at landslagsmålvakten holdes under oppsikt under VM av to engelske klubber, én av dem fra Premier League.

- Jeg har fått signal fra en europeisk klubb om at noe er på gang. Stemmer dette, tar jeg kontakt med Kjenner neste uke for om mulig å selge Frode Grodås, sier Einar Baardsen.

- Flere klubber har sagt til meg at Frode er interessant. Foreløpig er det ikke noe konkret, men mye kan skje i løpet av VM, sier Rune Hauge til Dagbladet.