- Umulig å selge

- VM blir helt avgjørende for Frode Grodås' fotballframtid. Innfrir han ikke forventningene, blir det umulig å selge ham, sier spilleragent Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Han får støtte av sin kollega Einar Baardsen.

- Det er nesten håpløst å skaffe keepere kontrakter. Det er mange gode målmenn som slåss om én plass i hver klubb. Keepere er en vanskelig vare, og derfor holder de fleste agentene seg langt unna, hevder Baardsen.

Grodås er 33 år og har ikke spilt førstelagsfotball på over ett år.

Ingen avtale

Landslagsmålvakten har ingen fast avtale med agenter. Den som først kommer med et akseptabelt tilbud fra en god klubb, får jobben med å selge ham.

- Gjennom mine samarbeidspartnere markedsfører jeg Frode i flere land. Jeg håper vi greier å skaffe ham ny arbeidsgiver, sier Kjenner.

- Det er minst vanskelig å selge Grodås i England, hvor han er kjent. Frodes dilemma er at han aller helst vil bort fra England. Men for øyeblikket foreligger det ikke ett eneste tilbud fra kontinentet.

I mai hadde Frode Grodås tre konkrete tilbud på hånda, uten at det ble skrevet kontrakt.

Premier League

- Vi trodde på napp hos en østerriksk toppklubb, men tilbudet var altfor dårlig, sier Kjenner, som mener Grodås best kan markedsføre seg sjøl med ei god turnering i Frankrike.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer