- Umulig å si

Da Ada Hegerberg røk korsbåndet i januar trodde hun sesongen var over. Nå håper hun i det lengste å rekke det utsatte mesterligasluttspillet sent i august.

SKADET: Ada Hegerberg sliter med en korsbåndskade hun pådro seg i januar. Foto: AP Photo / Efrem Lukatsky / NTB Scanpix
SKADET: Ada Hegerberg sliter med en korsbåndskade hun pådro seg i januar. Foto: AP Photo / Efrem Lukatsky / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg vet ikke om jeg rekker det, det er det kjipe svaret. Det er viktig å ha en ambisjon og et mål om å se seg selv tilbake på banen, men det er fortsatt umulig å si. Man må høre på hodet og kneet, sier Hegerberg i et intervju med Aftonbladet.

På en trening med sitt franske lag Lyon sent i januar skadet Hegerberg høyrekneet, og måtte i februar opereres for korsbåndsskaden sin.

Det betydde minst et halvår på sidelinjen, og sesongen som kunne avsluttes med mesterligafinale i mai så ut til å være tapt for gullballvinneren fra 2018.

Men etter at koronaviruset satte en stopper for fotballen verden over og mesterligasluttspillet ble utsatt til slutten av august, drøyt seks måneder etter operasjonen i februar, kan det være at Hegerberg kan hjelpe Lyon til nok et mesterligatrofé.

I fjorårets finale mot Barcelona ble Hegerberg kampens store spiller, da hun med sitt hattrick bidro til 4-1-seier i finalen.

I intervjuet med Aftonbladet forteller Hegerberg at hun har fått best mulig hjelp med rehabiliteringen av kneet sitt. Sammen med kjæresten Thomas Rogne dro hun til og med på en korsbåndskonferanse i Kitzbühel for å få best mulig kompetanse på kneskaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer