- Umulig å sminke over den brutale sannheten i Brann

Sier sportssjefen.

SPORTSSJEF: Rune Soltvedt (til venstre) er fast ansatt som sportssjef i Brann. Her sammen med styreleder Eivind Lunde og daglig leder Vibeke Johannesen.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
SPORTSSJEF: Rune Soltvedt (til venstre) er fast ansatt som sportssjef i Brann. Her sammen med styreleder Eivind Lunde og daglig leder Vibeke Johannesen.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo (NTB-Steinar Bjerkmann): Rune Soltvedt vil ikke kritisere forgjengerne, men Branns sportssjef er klar på at Sportsklubben ikke har jobbet godt nok de siste åra.

Nedturen ble toppet med skrekkelige 0-4 hjemme mot Sogndal søndag. Soltvedt ble tirsdag fast ansatt i stillingen som klubbens sportssjef.

- Vi som klubb har ikke vært gode nok. Det er et voldsomt gap mellom der vi er og hvor vi ønsker å være. Dette kan bli oppfattet som kritikk av forgjengerne, og det har jeg ikke lyst å bidra til, sier Soltvedt.

Nå handler alt om å se fremover. Og mot eliteserien.

- Det er veldig viktig å rykke opp (i år), men samtidig er det enda viktigere at vi klarer å bygge et fundament hvor vi står mye stødigere når vi først kommer opp. En ting er å rykke opp, men det andre er å sørge for at vi har nok kvalitet til å bli værende der, og dernest bli en toppklubb igjen, sier Soltvedt.

Turbulent tid - Med den turbulente tiden vi har hatt denne sesongen, er vi heldige som bare er ett poeng bak direkte opprykksplass og at kun Sogndal har stukket av i toppen. Jeg er veldig optimist når det gjelder opprykk, selv om vi har prestert veldig svakt i år, sier Soltvedt til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer