- Umulig å sminke over den brutale sannheten i Brann

Sier sportssjefen.

SPORTSSJEF: Rune Soltvedt (til venstre) er fast ansatt som sportssjef i Brann. Her sammen med styreleder Eivind Lunde og daglig leder Vibeke Johannesen.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
SPORTSSJEF: Rune Soltvedt (til venstre) er fast ansatt som sportssjef i Brann. Her sammen med styreleder Eivind Lunde og daglig leder Vibeke Johannesen.Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Oslo (NTB-Steinar Bjerkmann): Rune Soltvedt vil ikke kritisere forgjengerne, men Branns sportssjef er klar på at Sportsklubben ikke har jobbet godt nok de siste åra.

Nedturen ble toppet med skrekkelige 0-4 hjemme mot Sogndal søndag. Soltvedt ble tirsdag fast ansatt i stillingen som klubbens sportssjef.

- Vi som klubb har ikke vært gode nok. Det er et voldsomt gap mellom der vi er og hvor vi ønsker å være. Dette kan bli oppfattet som kritikk av forgjengerne, og det har jeg ikke lyst å bidra til, sier Soltvedt.

Nå handler alt om å se fremover. Og mot eliteserien.

- Det er veldig viktig å rykke opp (i år), men samtidig er det enda viktigere at vi klarer å bygge et fundament hvor vi står mye stødigere når vi først kommer opp. En ting er å rykke opp, men det andre er å sørge for at vi har nok kvalitet til å bli værende der, og dernest bli en toppklubb igjen, sier Soltvedt.

Turbulent tid - Med den turbulente tiden vi har hatt denne sesongen, er vi heldige som bare er ett poeng bak direkte opprykksplass og at kun Sogndal har stukket av i toppen. Jeg er veldig optimist når det gjelder opprykk, selv om vi har prestert veldig svakt i år, sier Soltvedt til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.