Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Umulig å vinne Champions League

Liverpool-sjef Gerard Houllier har foreløpig gitt opp å skape Europas beste lag.

Søndag møter Liverpool og Chelsea i en rein finale om den fjerde og siste engelske plassen i Champions League.

Houllier håper selvfølgelig at det blir Johan Arne Riise og Liverpool-gutta som kvalifiserer seg til en plass i eliten. For deltakelsen er meget lukrativ økonomisk.

Men han har ingen tro på at Liverpool skal kunne slå ut lag som Real Madrid, og vinne hele Champions League.

Franskmannen mener det ikke skjer så lenge Premier League ikke innvilger seg vinterpause.

- Hvis vi ikke får det, blir det mer og mer vanskelig, om ikke umulig, for engelske lag å komme til finalen i en europeisk turneringsfinale, sier Houllier til Daily Mirror.

I går ble Manchester United slått ut i kvartfinalen, mens Arsenal røykt ut i åttendedelsfinalen. Liverpool komme ikke lenger enn til gruppespillet.

- Jeg skal presse på for en vinterpause, etter at vi får unna jule- og nyttårsperioden. Det er helt nødvendig. Det må skje, fordi vi havner lenger og lenger bak, sier Houllier og forklarer den sør-europeiske dominansen:

- De andre ligaene i Spania, Italia og Frankrike har det, og du kan se på fotballen deres at de har tatt pause. Det er mer uthvilt og alle spillerne drar nytte av det.

  • Semifinalene i Champions League denne sesongen består av tre italienske (Juventus, Inter, Milan) og ett spansk lag (Real Madrid)

    (Dagbladet.no)

<B>KREVER PAUSE:</B> Gerard Houllier tror spillerne hans blir for sliten til å prestere maks i Europa på slutten av sesongen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media