HYLLES ETTER ÅTTE STRAKE: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United hylles i engelske aviser dagen etter bragden mot Arsenal i FA-cupen. Video: Christian Monge / Dagbladet Vis mer

«Unai Emery ble Solskjærs åttende offer»

Dette skriver engelske aviser dagen etter Manchester Uniteds seier over Arsenal.

Arsenal - Manchester United 1-3

MANCHESTER (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær tok sin åttende strake seier som manager i Manchester United, noe som naturlig nok preger overskriftene i engelske aviser dagen derpå.

«Emery den 8.» er overskriften i The Sun, som viser til at Arsenal-manager Unai Emery ble Ole Gunnar Solskjærs 8. offer.

Tidligere Manchester United-spiller Phil Neville var blant dem som mente at Solskjær utklasset Emery på det taktiske planet på Emirates i går, og at han viser at han har mer ved seg en bare å være en manager som gir spillerne sine kjærlighet.

«Love and 8 for Ole», skriver Daily Mirror, som mener at Solskjær og United har sendt Emerys debutsesong inn i middelmådigheten.

Det eneste Arsenal har mulighet til å vinne denne sesongen, er Europa League. Emerys menn er hektet av i gullkampen i Premier League og skal ikke spille finale i Ligacupen.

DAGEN DERPÅ: Engelske aviser hyller Solskjær. Foto: Christian Monge Hugsted
DAGEN DERPÅ: Engelske aviser hyller Solskjær. Foto: Christian Monge Hugsted Vis mer

Flere bytter

«Solskjær rullerer for å fortsette seiersrekka», skriver lokalavisa Manchester Evening News.

Solskjær gjorde fem bytter fra laget som slo Tottenham, og har fått de aller fleste spillerne i god form. Lokalavisa har også rangert spillerne, der Eric Bailly får lavest poengsum med seks, mens Jesse Lingard ble kåret til banens beste spiller med en nier på børsen.

På baksiden av lokalavisa er overskriften «Top Gunnar», som spiller på Solskjærs mellomnavn og at Arsenal kalles The Gunners.

Stjernspiller Romelu Lukaku blir også sitert på følgende i avisa:

- Det er virkelig gøy nå som Ole er her.

Ikke noe dårlig skussmål for Solskjær, men desto verre for José Mourinho.

Marsjerer videre

«Oles hær marsjerer videre», slår Daily Express fast. Alexis Sanchez får mye skryt etter den vakre scoringen mot gamleklubben, på sin første visitt på Emirates etter overgangen.

«Åtte på rad for Ole og co.» melder Daily Mail. Dersom Manchester United slår Burnley førstkommende tirsdag, vil Solskjær ha rekorden for antall ligaseire i starten av en managerjobb alene.

Solskjær står sammen med Pep Guardiola (Manchester City) og Carlo Ancelotti (Chelsea) som de eneste managerne i Premier League som har startet med seks seire.

Tirsdag kan 45-åringen notere seg for sin sjuende strake ligaseier.

Jo flere seire Solskjær få med de røde, jo vanskeligere vil han være å overse når klubben skal sikre seg en permanent manager til sommeren.

Foreløpig har det nok gått over all forventning både for klubb og manager.