Tiril Eckhoff:

Undersøkes etter pusteproblemer

Tiril Eckhoff testes.

«SKREKKHISTORIE»: Ingrid Landmark Tandrevold reagerer på at Tiril Eckhoff ikke fortalte om skrekkopplevelsen som hun opplevde i sommer, før de spilte inn siste episode av podcasten «Kant Ut». Video «Kant Ut» / Kristoffer Løkås / Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiril Eckhoff venter på medisinske svar etter å ha fått pusteproblemer under testløp på Sjusjøen mandag og tirsdag. Neste uke er det verdenscupåpning i Finland.

SJEKK DEG: Tiril Eckhoff oppfordrer alle jenter mellom 25 og 69 om å sjekke seg etter et uventet funn hos gynekologen nylig. Video: Sindre Lie/Dagbladet / «Kant Ut» med Tiril og Ingrid Vis mer

Ifølge NRK skal 30-åringen gjennomføre medisinske tester for å finne ut om det var noe annet enn fuktig luft som var galt under testløpene tidligere i uken.

- Jeg er ikke vant til det, så jeg får høre med noen som kan det bedre, sier Eckhoff.

Landslagstrener Sverre Huber Kaas innrømmer at pusteproblemene skaper en viss usikkerhet før avreise til verdenscupåpningen i Kontiolahti i Finland neste uke.

- Da tar vi en full runde og hører med dem som kan noe om det, og prøver å få noen gode svar, sier han.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer