Ung tropp bekymrer Wenger

- Ulempe i mesterligaen, mener han.

Suksess i mesterligaen denne sesongen kan bli vanskelig for Arsenals unge mannskap, tror manager Arsène Wenger.

Arsenal tar imot Porto i mesterligaen tirsdag. På hjemmebane blir det svært viktig å hente tre poeng for å henge med i gruppe G. Wenger mener nemlig at de unge spillerne fortsatt mangler erfaring for å styre kamper på bortebane.

- Vi spilte med et veldig ungt lag mot Dinamo Kiev (1-1). Theo Walcott er 19, Alexandre Song er 21, Denilson er 20 og selv Cesc Fabregas er bare 21. Det er ikke enkelt å vinne mesterligaen når vi har så lite erfaring, sier Wenger.

Arsenal håper å slå tilbake mot Porto etter et overraskende hjemmetap for Hull i den engelske ligaen lørdag.

Franskmannen mener gruppen med Porto, Dinamo Kiev og Fenerbahce er den vanskeligste Arsenal har vært i under hans tolv år som manager i London-klubben.

- Gruppen er tøffere enn i tidligere år. Det er helt klart den jevneste gruppen vi har hatt. Det er ingen enkle kamper, sier Wenger.

- Det gjør kampen mot Porto viktig. Vi vet at vi går videre i mesterligaen med ti poeng. Hvis vi vinner hjemmekampene våre, er vi videre, forklarer han.

I vår var det to engelske lag i finalen. Wenger tror at de engelske klubbene også vil dominere mesterligaen denne sesongen.

PRESSET: Arsenal-manager Arsène Wenger trenger sårt en opptur etter helgas fadese mot Hull. Men han mener hans unge mannskap kan få det tøft i mesterligaen. Foto: ALESSIA PIERDOMENICO/REUTERS/SCANPIX
PRESSET: Arsenal-manager Arsène Wenger trenger sårt en opptur etter helgas fadese mot Hull. Men han mener hans unge mannskap kan få det tøft i mesterligaen. Foto: ALESSIA PIERDOMENICO/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- Etter det jeg har sett så langt, vil jeg si at de fire engelske lagene er favoritter. Inter, Barcelona, Lyon og Bayern München er alle bak dem. Utenlandske lag vet at du trekker et engelsk lag, får du en vanskelig jobb. Men det betyr også at fansens forventninger er høyere. De forventer at vi skal slå hvert lag vi spiller mot fordi vi har gjort det så bra tidligere, sier Wenger.

(NTB)

Ung tropp bekymrer Wenger