Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ungarn sjanseløse mot Tyskland

Tapte med sju mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

GÖTEBORG (Dagbladet.no): Ungarn - Tyskland 27-34. Ungarerne åpnet katastrofalt i kveld, og så slettes ikke ut som noen medaljekandidat. Tyskland scoret på nesten alt, og samtidig kastet Ungarn ballen bort i angrep.

De klarte bare å score ni ganger før pause, og tyskerne nettet hele 19 ganger.

Det var jevnere etter pause, men den tyske seieren var aldri truet og de vant til slutt med sju mål. Tyskerne fordelte scoringene ganske jevnt i laget, men Nadine Krause ble nok en gang toppscorer - med ni mål.

Dersom Ungarn hadde vunnet kampen ville Norge sikret semifinalebillett med seier mot Østerrike i kveld.

Polske jubelscener

Makedonia - Polen 33-35. De polske jentene klarte ikke holde følelsene inne det siste minuttet i Scandinavium.

De ledet med to mål, og skjønte at de kom til å vinne. Spillerne trippet på sidelinja, i påvente av sluttsignalet - som første til elleville jubelscener.

Polen har dermed to poeng, og kan fortsatt komme på tredjeplass i gruppa som vil gi dem en plass i kampen om 5. plass. Det vil være en stor opptur for de polske jentene.

Karolina Kudlacz scoret hele 17 mål på 21 skudd for polakkene, som lå under med fem mål til pause. Rødtrøyene hevet seg kraftig etter pause, og makedonierne rotet mye mot slutten av kampen.

KNUSTE UNGARN: Tyskland knuste all spenning i førsteomgang mot Ungarn.
Hele Norges coronakart