Ungarn-stjerne slakter egne tilskuere: - De er idioter

Før Norge-møtet.

KAN STOPPE NORGE:   Ungarns målvakt Eva Kiss er kvinnen som kan stoppe Norge onsdag kveld. Hun er ikke imponert av en gruppe tilskuere som lager kvalm.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
KAN STOPPE NORGE: Ungarns målvakt Eva Kiss er kvinnen som kan stoppe Norge onsdag kveld. Hun er ikke imponert av en gruppe tilskuere som lager kvalm. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DEBRECEN (Dagbladet): Vertsnasjonen Ungarn er Norges neste test i håndball-EM i kveld. Det betyr trolig den kampen med mest stemning på tribunen så langt for de norske håndballjentene. Og det betyr et møte med beryktede ungarske fans.

- Jeg vil ikke kalle dem fans. De er idioter, sier Ungarn-målvakt Eva Kiss til Dagbladet før Norge-kampen.

En gruppe Ungarn-tilhengere fikk refs av Danmarks målvakt Sandra Toft som hevdet de spyttet og kastet gjenstander i løpet av kampen mandag kveld.

Hooligans Ungarn-stjernen Kiss synes det er synd at en liten gruppe ødelegger for andre.

- De er egentlig fotballfans fra Debrecen. Gale hooligans. Jeg elsker egentlig alle tilskuerne våre, men det er synd at et liten gruppe skal få så mye oppmerksomhet. De fleste tilhengerne våre er jo snille, sier Eva Kiss.

Dagbladet møter Ungarn-målvakten dagen etter et laget tapte skjebnekampen mot Danmark. Ungarn er sjanseløse på semifinale før kampen mot Norge og det er laber stemning på hotellet Aquaticum i den ungarske byen.

- Vi må se framover, sier Kiss, som er en av fem-seks andre spillere på pressetreffet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer