Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge

Ungarn-trener med stikk til Oftedal

- Hun tar for mange skritt hele tida.

SJEF: Stine Bredal Oftedal og Norge knuste Ungarn i EM. Ungarn-trener Kim Rasmussen mener dommerne burde slått ned på for mange skritt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SJEF: Stine Bredal Oftedal og Norge knuste Ungarn i EM. Ungarn-trener Kim Rasmussen mener dommerne burde slått ned på for mange skritt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Ungarn - Norge 25-38

NANCY (Dagbladet): Håndballjentene valset over Ungarn i håndball-EM og drømmen om semifinale lever. Stine Bredal Oftedal var banens gigant med seks scoringer og rundt 12 målgivende pasninger.

- Denne kampen ga en god følelse, sier Oftedal til Dagbladet etter kampen.

Hun dominerte fullstendig. Bakspilleren serverte medspillerne sine, scoret selv og tok ansvar i en kamp Norge måtte vinne.

- En god kamp. Hun står fram som kapteinen vår og er en spiller vi trenger i form, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Ungarn-trener Kim Rasmussen så eget lag rakne fullstendig mot overlegne norske håndballjenter.

- Vi har ingen sjanse. Heidi Løke er Heidi Løke. Det er brutalt for oss, sier Ungarn-trener Kim Rasmussen til Dagbladet.

- Oftedal dominerer. Hva synes du om hennes innsats?

- Hun fikk jo ikke motstand. Det så nesten ut som vi hadde fått beskjed fra Györ (hennes ungarske klubblag) om å ikke takle henne, sier Rasmussen.

Ungarn-sjefen kommer også med et lite stikk i retning den norske kapteinen.

- Det ville vært gøy om dommerne for én gangs skylde dømte for mange skritt. Hun tar for mange skritt hele tida. Jeg følger henne tett i Ungarn. Jeg synes det er veldig rart at det ikke dømmes mer på det. Det er likevel ikke det som ødelegger kampen for oss. Hun er dyktig og er en spiller jeg har stor respekt for, sier Rasmussen.

Thorir Hergeirsson bare rister på hodet av Rasmussens kommentar.

- Jeg stoler på dommerne, sier Hergeirsson til Dagbladet.

Stine Bredal Oftedal mener derimot at Rasmussen kan ha et lite poeng.

- Jo, jeg tror faktisk jeg tok fire skritt før den ene scoringa i dag. Men jeg tror ikke det var så mange flere. Noen ganger blir det sånn, sier Oftedal til Dagbladet om Rasmussens kommentar.

Uansett: Norge vant og semifinalehåpet lever. Nå venter Nederland tirsdag kveld.

Fakta: Ungarn – Norge 25-38 (12-19)

Palais des sports Jean Weille

Ca. 4000 tilskuere

Norge: Katrine Lunde, Silje Solberg - Henny Ella Reistad 4, Emilie Hegh Arntzen 2, Veronica Kristiansen 4, Heidi Løke 7, Silje Waade, Stine Bredal Oftedal 6, Malin Aune 3, Kari Brattset 1, Linn Jørum Sulland 5, Sanna Solberg, Camilla Herrem 6, Marta Tomac , Marit Røsberg Jacobsen, Vilde Ingstad.

Toppscorer Ungarn: Gabriella Toth 6.

Utvisninger: Ungarn 4 x 2 min., Norge 5 x 2 min.

Dommere: Karina Christiansen og Line Hesseldahl Hansen, Danmark.

Norge møter Nederland og Spania neste uke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!