Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Unge, naive og svake

Tidligere Manchester United-spiller Darren Fletcher kommer med knallhard dom over Ole Gunnar Solskjærs lag.

KAN HANDLE: Ole Gunnar Solskjær kan fort finne på å hente en eller to spillere til Manchester United i vinter. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix
KAN HANDLE: Ole Gunnar Solskjær kan fort finne på å hente en eller to spillere til Manchester United i vinter. Foto: Paul ELLIS / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Flausen mot Manchester City i ligacupen har skapt mange reaksjoner. På en side spilte City strålende fotball, og viste hvorfor de har vunnet ligaen de to siste åra. Men på den andre siden får også Ole Gunnar Solskjærs Manchester United kritikk for sin svake prestasjon mot sin byrival.

Det sto 3-0 allerede til pause, og bortsett fra scoringen til Marcus Rashford i andre omgang, var det få tegn til forbedring fra Solskjærs menn.

Nordmannen har selv innrømmet at det var langt fra godt nok det hans lag leverte.

- Fra deres (første) mål til pause er det verste vi har vist. Fra første målet til pause klarte vi ikke å håndtere det tilbakeslaget. Vi løp bare imellom, sa Solskjær etter kampen.

Det viste seg blant karakterene fra Sky Sports også, der Daniel James og Jesse Lingard fikk 4 på børsen av Sky, mens midtstopperparet Victor Lindelöf og Phil Jones fikk karakteren 5.

Tror på spillerkjøp

Tidligere United-spiller Darren Fletcher har i etterkant heller ikke vært nådig når han snakker om United-laget.

- De så unge, naive og svake ut mot City til tider. De kommer til å se etter å hente inn noen som kan hjelpe disse unge spillerne for resten av sesongen, sa Fletcher til Sky Sports ifølge London Evening Standard.

Helt siden Solskjær tok over United i desember 2018 har mange påpekt at troppen er for tynn og ikke har god nok kvalitet. Nordmannen har allerede kommet i gang med prosessen, der han har kvittet seg med spillere som Matteo Darmian, Romelu Lukaku og Antonio Valencia.

Inn har han hentet yngre spillere som Aaron Wan-Bissaka, Harry Maguire og Daniel James.

Likevel påpeker Fletcher at dette er den rette måten å gjøre det på.

- Han kunne ha vært egoistisk og hentet spillere som en rask løsning. Men han vil gjøre det som er best for Manchester United på lang sikt, og han gjør det på den vanskelige måten, sier den tidligere midtbanespilleren til Talksports.

- Young på vei bort

Solskjær har innrømmet at det finnes muligheter for å hente spillere, men at det ikke skjer for enhver pris.

- Jeg har støtte (til å hente spillere), men hvis det ikke er det rette, kommer vi ikke til å gjøre noe, sa Solskjær etter City-kampen.

Samtidig er det medier som melder at deres kaptein, Ashley Young, er på vei bort fra klubben og på det nærmeste klar for italienske Inter.

- Vi har noen måneder igjen av sesongen. Vi kan ikke svekke oss selv, vi må styrke oss om det er noe som skal skje, sa Solskjær etter City-kampen.

Fletcher sier at Uniteds styrker ligger i kontringer, og at de stort sett har vært solide bakover i banen. Likevel mener han at det er for lite kreativitet i laget.

- Det kommer til å bli bedre - stol på meg, det blir bedre. Solskjær vet hva han gjør, mener Fletcher.