Unggutt plasserte Ronaldo i skyggen

 Cristiano Ronaldo måtte finne seg i å spille andrefiolin bak spissmakker Andre Silva da Portugal slo Færøyene 6-0 i VM-kvalifiseringen mandag.

JUBLET SAMMEN:  Andre Silva (t.h.), Joao mario og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
JUBLET SAMMEN:  Andre Silva (t.h.), Joao mario og Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fredag scoret Ronaldo fire ganger da Andorra ble slått 6-0, men mandag var det den 20 år gamle Porto-spissen Silva som stjal overskriftene.

Silva brukte de 37 første minuttene av åpningsomgangen i Torshavn til å score ekte hat trick. Før mandagens kamp hadde unggutten aldri scoret mer enn ett mål i én og samme landskamp for hjemlandet.

Cristiano Ronaldo ville også bidra til festen og la på til 4-0 med venstrebeinet etter pause, før João Moutinho og Joao Cancelo fastsatte sluttresultatet til 6-0 med hver sin fulltreffer rett før slutt.

Annen omgang ble for øvrig en ren transportetappe for et portugisisk lag som står med seks poeng etter tre kamper i VM-kvalifiseringen. Det gir annenplass i gruppe B, tre poeng bak ledende Sveits. Sistnevnte slo Andorra 2-1 borte mandag.

Færøyene var på sin side ubeseiret i kvalifiseringen foran mandagens braktap. Fire poeng er øynasjonens fasit så langt.

I mandagens siste kamp i gruppe B kunne Ungarn juble for 2-0-seier mot Latvia.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer