Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Hopp

Unggutta vrakes til verdenscup på Lillehammer

Hverken Halvor Egner Granerud (20) eller Joacim Ødegård Bjøreng (20) får hoppe verdenscup på Lillehammer.

VRAKES: Halvor Egner Granerud har ikke prestert i verdenscupen så langt, og får ikke hoppe helgens verdenscup på Lillehammer. Foto: NTB Scanpix
VRAKES: Halvor Egner Granerud har ikke prestert i verdenscupen så langt, og får ikke hoppe helgens verdenscup på Lillehammer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Følgende seks er tatt ut til verdenscuprennene i hopp på Lillehammer til helgen: Daniel André Tande, Anders Fannemel Johan André Forgang, Andreas Stjernen, Robert Johansson og Joachim Hauer.

Det betyr at Halvor Egner Granerud og Joachim Bjøreng må se rennet på TV. Begge har deltatt i verdenscupen denne sesongen, men ingen av de har fått poeng.

Kvalifiseringen foregår fredag, mens det er renn både lørdag og søndag i Lysgårdsbakken.

Norge kunne ha sendt sju hoppere, men velger i stedet å sende sjuendemann til Vikersund og hopp i kontinentalcupen (COC). I Vikersund kjempes det, blant annet, om en ekstra kvoteplass til hoppuka som starter i romjula på tradisjonelt vis.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!