Ungguttas store dag: - Det var en rus

Lars Lagerbäck har tidligere snakket varmt om «nye, unge Norge». Torsdag markerte flere av dem seg.

JUBELSCENER: Her jubler Stefan Johansen (t.v.) og Erling Braut Haaland (t.h.) for Sander Berges 1-0-scoring. Foto: NTB Scanpix.
JUBELSCENER: Her jubler Stefan Johansen (t.v.) og Erling Braut Haaland (t.h.) for Sander Berges 1-0-scoring. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ULLEVAAL (Dagbladet): Erling Braut Haaland fikk sin landslagsdebut da han fikk sjansen mot Malta fra start, Mathias Normann fikk sin landslagsdebut da han erstattet Stefan Johansen i andre omgang, og Sander Berge scoret sitt første landslagsmål.

Selv om verken kampen eller prestasjonen var av høyeste kvalitet, var det mye positivt å ta med seg videre fra Norges 2-0-seier over Malta torsdag.

- Det var en veldig solid gjennomført kamp. Alle forventet at vi skulle spille over dem og rulle opp angrep på angrep, men jeg synes vi kontrollerer det fint inn, sier Sander Berge til Dagbladet, som la til at blikket nå vendes mot søndagens skjebnekamp mot Sverige.

Til den kampen har en annen Norge-unggutt, Martin Ødegaard, gjort det klart at Norge går for seier:

- Sjelden kost

Med draktnummer 15 på ryggen, scoret Berge sitt første landslagsmål for Norge - i hans 15. landskamp. Da han innså at ballen var i mål, gikk det litt i svart for ham.

- Da blir man litt sånn «flash». Man går litt ut av det akkurat der og da. Det var en rus, selvfølgelig, å få score, og ikke minst med hodet. Det er sjelden kost. Det var gøy, og veldig stort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer