Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Unggutten Real-presidenten nektet å gå glipp av

Dette skriver spanske aviser om Martin (16).

Spanske sportsaviser vier torsdag stor spalteplass til Martin Ødegaards overgang til Real Madrid.

Alt er klart for at 16-åringen fra Drammen kan sette navnetrekket sitt på kontrakten med den spanske storklubben.

Han presenteres som Real Madrid-spiller klokken 13.30 torsdag, og antakelig vil presserommet på Real Madrids treningsfelt være fullt av journalister, både norske og spanske.

Marca beskriver Ødegaard som den minste stjernen i Real Madrids stall av store profiler. Avisen hevder at den mektige klubbpresidenten Florentino Pérez ga ordre om at de andre storklubbene skulle beseires i kampen om Strømsgodsets midtbanetalent.

Klubber som Bayern München, Liverpool og Arsenal har vært utfordrere de siste månedene.

I A-stallen Videre skriver Spanias største sportsavis at Ødegaard-overgangen har vært et spørsmål om det sportslige, men også mer. Den er en del av en ny klubbpolitikk om å la unge talenter komme inn i førstelagsstallen. Det har ikke vært vanlig tidligere.

AS skriver, som NTB og norske aviser tidligere har rapportert, at planen for Ødegaard er at han i første omgang skal spille for 2.-laget Real Madrid Castilla.

- Trener med førstelaget, men spiller for Castilla, heter det.

For øvrig gjør avisen et poeng av at Real Madrid presenterte overgangen like etter kampslutt i Barcelona - Atlético Madrid.

Overgangssagaen rundt Martin Ødegaard slutter kanskje torsdag, men fortsatt virker spanske medier nysgjerrige på hvordan den unge nordmannen tilpasser seg profflivet i Madrid.

(NTB)