Vålerenga:

Ungguttene herjet

Vålerenga henger med Molde og Rosenborg i medaljekampen. Mot Strømsgodset var det Henrik Bjørdal (23) og Christian Borchgrevink (21) scoret målene. Bakerst sto Kristoffer Klaesson (19) en kjempekamp.

MÅLSCORERE: Christian Borchgrevink og Henrik Bjørdal feirer 1-0-scoringen på Marienlyst. Foto: Fredrik Hagen / NTB
MÅLSCORERE: Christian Borchgrevink og Henrik Bjørdal feirer 1-0-scoringen på Marienlyst. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Strømsgodset - Vålerenga 0-2

I tillegg var Aaron Dønnum (22) sentral med en målgivende pasning, og flere giftige skuddforsøk.

Etter en runde hvor både Rosenborg og Molde vant, var presset på Vålerenga for å henge med i medaljekampen. Dag Eilev Fagermos menn ligger nå på 4. plass. Tre poeng bak trønderne, fire bak Molde.

- Vi trenger disse poengene om vi skal være med der vi er, og vi skal være med inn. Det er ting å jobbe med, men lagmoralen er tipp topp i Vålerenga, sa Fagermo til Eurosport.

Henrik Bjørdal fikset ledermålet i 1. omgang, da han var på rett sted til rett tid inne i feltet. En avslutning fra Vidar Örn Kjartansson ble blokkert, da falt ballen til Bjørdal som fikk en enkel jobb med å score.

Aron Dønnum forlenget denne uka kontrakten med Vålerenga. Etter pause viste han hvorfor klubben er så glad for det.

MÅL: Vålerenga slo Sandefjord 3-0. Se målene! Video: Fotball Media Vis mer

Vingen førte ballen inn i feltet, på utsiden kom Christian Borchgrevink i fullt firsprang. Dønnum slapp ballen perfekt, og Borchgrevink scoret fra skrått hold.

- Det smakte så veldig godt, smilte backen til Eurosport etter kamp.

I andre enden hadde keeper Klaesson flere gode redninger, mot et Godset som sløste med sjansene.

Tapet betyr at Godset-supporterne må bite negler utover høsten. Laget ligger på plassen over kvalifiseringsplass, og det er kun fire poeng ned til Start for Henrik Pedersens mannskap.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer