Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ungpikeidol gir enormt billettsalg for reservelaget (!) til Doncaster

One Direction-medlem Louis Tomlinson debuterer.

FRA POPSTJERNE TIL FOTBALLSPILLER: Louis Tomlinson (i midten) er blitt trekkplaster for Doncasters reservelag i fotball. Her er han som medlem av popgruppen One Direction. Foto: Toby Melville, Reuters / NTB Scanpix
FRA POPSTJERNE TIL FOTBALLSPILLER: Louis Tomlinson (i midten) er blitt trekkplaster for Doncasters reservelag i fotball. Her er han som medlem av popgruppen One Direction. Foto: Toby Melville, Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Doncaster har solgt over 4000 billetter til en reservelagskamp. Grunnen er One Direction-medlem Louis Tomlinson (22) som skal få sin debut.

Popstjernen ble tilknyttet klubben i august, men ble skadd i en oppvisningskamp og kan først nå få sin etterlengtede debut for Doncasters reservelag mot Rotherham.

- Vi har solgt mer enn 4000 billetter. Vanligvis selger vi 100 til denne typen kamper, sier Doncaster-talsmann Steve Uttley.

Tomlinson har vært Doncaster-tilhenger siden han var liten.

(NTB)

Hele Norges coronakart