25 COVER: Det amerikanske kvinnelandslaget hylles etter VM-gullet med å få hvert sitt cover på Sports Illustrated. Foto: Sports Illustrated
25 COVER: Det amerikanske kvinnelandslaget hylles etter VM-gullet med å få hvert sitt cover på Sports Illustrated. Foto: Sports IllustratedVis mer

Unik hyllest av verdensmesterne: - Aldri gjort noe liknende før

Kommer i 25 forskjellige utgaver.

(Dagbladet): Det amerikanske landslaget valset over Japan i VM-finalen i Canada - og vant hele 5-2.

I etterkant har damene blitt hyllet opp og ned i USA, som da tok sitt første VM-gull siden 1999.

Nå har bladet, som for mange er mest kjent for å gi ut sin årlige «Swimsuit Edition», bestemt seg for å virkelig hedre de amerikanske gulldamene.

Det endte opp i 25 ulike magasincover. Ett for hver av spillerne, ett med trener Jill Ellis - og ett med sju av de største profilene på.

- Vi i Sports Illustrated har aldri produsert noe som dette i bladets historie, forteller folkene bak.

Magasinet opplyser at de kunne ha valgt å ha hele laget samlet på ett cover, men at de mente at hver og enkelt av spillerne fortjente en plass alene på forsiden.

COVERGIRLS: Noen av de amerikanske damene med en utgave av sitt eget cover. Foto: Sports Illustrated
COVERGIRLS: Noen av de amerikanske damene med en utgave av sitt eget cover. Foto: Sports Illustrated Vis mer

Det er ikke kjent om alle bladene med ulike cover skal selges overalt, men coveret med de sju største profilene er forbeholdt bladets abonnenter.

- Takk til Sports Illustrated, som ikke bare har kvinnelandslaget på forsiden, men har gitt hver og en av oss sitt eget cover, skriver det amerikanske lagets største profil, Hope Solo, på Twitter.

Keeper Hope Solo har fått mye negativ omtale det siste året. I november i fjor ble hun arrestert etter å ha overfalt halvsøsteren og nevøen, mens hun tidligere i år ble ilagt en karantere på 30 dager fra landslaget etter fyllekjøring.

Lekkede nakenbilder og det at hun ble overfalt av kjæresten har også ført til overskrifter.

Keeperen gjennomførte et svært godt VM for USA, og fortalte underveis i mesterskapet om hvor smertefullt det siste året har vært.

Bladet kommer i salg 20. juli.

HOPE: USAs største profil, keeperen Hope Solo. Foto: Sports Illustrated
HOPE: USAs største profil, keeperen Hope Solo. Foto: Sports Illustrated Vis mer