Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Unik sjanse til FA-cupfinale

Thomas Myhre drømmer om FA-cupfinale i mai og UEFA-cupspill neste sesong. Han vet dette kan være hans siste sjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-  Når du er 32 og forbereder deg på kvartfinale i FA-cupen med Charlton, så skjønner du at du har en unik sjanse. Det er begrenset hvor mange flere muligheter du får, sier landslagskeeperen.

I kveld møter Charlton Middlesbrough i den siste kvartfinalen.

UEFA-cup mulig

-  Det er liten sjanse for at jeg skal vinne EM og VM. Champions League er også urealistisk, det samme med Premier League. Derfor er det FA-cupen som kanskje er det største jeg kan vinne i min alder. Og fra før har jeg bare et dansk seriemesterskap og en førsteplass i engelsk 1. divisjon å vise til, forklarer Myhre til Dagbladet.

-  I FA-cupen er det nærmeste jeg er kommet den store kampen da jeg satt på benken for Sunderland mot Millwall i 2004. Derfor er det ikke meg imot å spasere ut på Millennium Stadium 13. mai.

Med triumf der er klubben sikret spill i neste års UEFA-cup. Samtidig, dersom Charlton i en eventuell finale møter et lag som går til Europacup gjennom sin ligaplassering, vil Myhres lag også kvalifisere seg for spill på kontinentet.

Eriksson-erstatter?

Det kan bli uten manager Keith Curbishley. Til sommeren slutter Sven-Göran Eriksson som engelsk landslagssjef, og FA har allerede snakket med den mangeårige - og høyt respekterte - Charlton-bossen om en mulig overtakelse.

 VIL HELT FRAM: Charlton-keeper Thomas Myhre satser på å slå Middlesbrough i kveldens FA-cupkvartfinale. - Det er ikke meg imot å spasere ut på Millennium Stadium 13. mai, sier Myhre til Dagbladet. Foto: AFP/Scanpix
VIL HELT FRAM: Charlton-keeper Thomas Myhre satser på å slå Middlesbrough i kveldens FA-cupkvartfinale. - Det er ikke meg imot å spasere ut på Millennium Stadium 13. mai, sier Myhre til Dagbladet. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

-  Det gjenstår å se hva som skjer. Men jeg er ikke i tvil om at han er en mann som kan erstatte Eriksson, sier Thomas Myhre.

London-laget har plukket flere poeng med nordmannen i mål enn uten siden han tok over hanskene 2. juledag 2005.

-  Jeg har prøvd å bidra til å organisere de som spiller like foran meg, som jeg alltid har gjort. Jeg håper jo jeg har bidratt til at vi er kommet oss oppover på tabellen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!