United: - Storhetstida ikke over

Mens Arsenal-feberen herjer England, går Manchester United ut og hevder at dynastiet deres ikke har falt.

Der United har skuffet i sesongstarten, har Arsenal imponert. De regjerende ligamestrene fra London er ikke bare suverene i Premier League, de imponerer enda mer enn Manchester-laget også i Europa.

Og nå hevder United sin egen fortreffelighet - ettersom ingen andre gjør det.

- Det er ingen tegn på at dynastiet vårt er falt. Husk, vi vant sju ligatitler på ni år inntil sist sesong, pluss en europacup, sier United-direktør Peter Kenyon ifølge The Sun.

- Romvesener

Arsenal på sin side trenger ikke minne noen på at de er gode om dagen. I Frankrike sitter en gjeng fotballspillere og skjelver med tanke på besøket de får i morgen. Da kommer Arsenal til Auxerre for å spille Champions League.

- Arsenal er utenomjordiske. De er solide både hjemme og borte. Vi må gi alt - og litt til - og bare håpe at hver og en av oss gjør en eksepsjonell kamp, sier Auxerre-keeper Fabien Cool.

Auxerre-trener Guy Roux er bare litt mer jordnær:

- Arsenal er det beste laget i verden, mener han.

Har investert

Manchester United har fått bakkekontakt av tredje grad, men har i tillegg til gode minner en solid økonomi.

- På banen, over de siste åra, snakker resultatene våre for seg selv. Utenfor banen setter inntektene våre stadig nye standarder. Vi har investert i stadion og ungdomsakademiet, mens andre fortsatt har til gode å bygge sine, sier Kenyon.

Et lite spark til Arsenal, som planlegger flytting fra Highbury - som tar nesten 30 000 færre tilskuere enn Uniteds hjemmebane Old Trafford.

Gresk aften

I kveld spiller Manchester United hjemmekamp mot greske Olympiakos i Champions League. Og i europacupen har det gått bra med de røde djevlene så langt.

Manager Alex Ferguson håper lørdagens snuoperasjon mot Charlton var et signal om at formen er i ferd med å stabilisere seg på toppnivå for laget hans. Han benytter også anledningen til å dele ut litt ros til noen av sine trofaste tjenere:

- Nicky (Butt) har hatt en fantastisk tid det siste året. Med Roy (Keane) ute, har han vært ett glimrende anker for oss på midtbanen, og han begynner nå å få den annerkjennelsen han fortjener.

- Du vil alltid savne spillere av Paul Scholes' kaliber. Men nå er han tilbake, og det er et stort pluss fordi han er en meget god spiller.

- Og å ha Gary Neville tilbake er også et stort løft, fordi vi snakker om spillere her som har stor erfaring på øverste nivå.

Kveldens oppgjør i Champions League:

Gruppe E: Feyenoord (Nederland) - Dinamo Kiev (Ukraina), Juventus (Italia) - Newcastle (England).

Gruppe F: Maccabi Haifa (Israel) - Leverkusen (Tyskland), Manchester U. (England) - Olympiakos (Hellas).

Gruppe G: Bayern München (Tyskland) - Milan (Italia), Deportivo La Coruna (Spania) - Lens (Frankrike).

Gruppe H: Lokomotiv Moskva (Russland) - Barcelona (Spania) 18.00, Galatasaray (Tyrkia) - Brugge (Belgia).

(Dagbladet.no)

MOTGANG: Ikke alt har gått Uniteds vei så langt i sesongen. Her fortviler Ruud Van Nistelrooy under hjemmetapet mot Bolton 11. september.