Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

United: - Uaktuelt å selge Ronaldo

Unggutten får ikke viljen sin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Manchester United kommer ikke til å innfri Cristiano Ronaldos ønske om å bli solgt til Real Madrid.

klubbens egen hjemmeside betegner United det som utenkelig at de vil gi slipp på den portugisiske teknikeren.

- Manchester United har lagt merke til de økende spekulasjonene om Cristiano Ronaldos framtid. Klubben kan avkrefte at det er noen som helst mulighet for at Cristiano blir solgt. Han signerte nylig en ny kontrakt som løper til 2010 og klubben forventer at han respekterer den.

- Vi vil ikke lytte til noen tilbud på Cristiano, heter det.

Imponerte i VM

Cristiano Ronaldo selv uttalte forrige uke at han nok «bør forlate Manchester», og klaget over at ingen i klubben støttet ham da store deler av England kanaliserte sin vrede over kvartfinale-exiten mot ham - fordi han angivelig bidro til å få Wayne Rooney utvist.

Onsdag var imidlertid driblefanten ikke så sikker i sine uttalelser.

– Jeg har ingen grunner til å forlate klubben, som har hjulpet meg til å utvikle meg som spiller. Ingenting er avgjort ennå. Ting skal ordnes i neste uke. Jeg vil gjøre dette riktig. Om jeg blir er det greit. Om jeg reiser er det også greit, sier han til nyhetsbyrået Lusa.

image: United: - Uaktuelt å selge Ronaldo

Ronaldo hadde et meget godt VM, og trolig var det bare en engelsk e-postkampanje som hindret ham i å bli kåret til VMs beste unge spiller.

United og Sir Alex Ferguson vil derfor nødig gi slipp på sin juvel - selv om pipingen han opplevde i semifinalen mot Frankrike nok bare var en forsmak på hva han har i vente utover høsten.

- Cristiano er en av de mest lysende unge stjernene i internasjonal fotball, noe han viste med sine prestasjoner i VM. Manchester United akter ikke å selge sine beste unge spillere, understrekes det.

SELGER IKKE RONALDO: Cristiano Ronaldo har mer enn antydet at han vil vekk fra Manchester United, men klubben advarer andre klubber mot å legge inn bud på ham - det vil uansett ikke bli akseptert. Foto: AP
SELGER IKKE RONALDO: Cristiano Ronaldo har mer enn antydet at han vil vekk fra Manchester United, men klubben advarer andre klubber mot å legge inn bud på ham - det vil uansett ikke bli akseptert. Foto: AP Vis mer