United + Ferrari = Sant?

Manchester United håper å sikre seg Lazios Juan Sebastian Veron og vil samarbeide med Ferrari. Les siste nytt om engelsk fotball!

Ifølge Daily Mail kommer Verons rådgivere til Manchester onsdag for å starte forhandlingene med United-direktør Peter Kenyon. Kilder i Italia hevder at den 26 år gamle argentineren har uttrykt ønske om å komme til Manchester.

Det er spekulert i en pris på i overkant av 260 millioner kroner.

- Vi har et problem med Lazio med tanke på Verons framtid. Denne uka vil vi derfor fly til Manchester for å ha et møte med United, sier Veron-rådgiver Gustavo Mascaradi.

Veron kom til Roma-klubben Lazio for fire år siden. Nå skal han være ute etter nye utfordringer og sir Alex Ferguson skal ha den argentinske midtbanespilleren høyt på ønskelista.

Også Parmas franske forsvarsspiller Lilian Thuram skal være ønsket på Old Trafford. Den fargede backen skal ha nektet å gå til Lazio på grunn av klubbens problemer med rasistiske fans.

United-imperiet vokser

Manchester United har hatt samtaler med tanke på et samarbeid med det newzealandske rugbylandslaget All Blacks og Formel 1-teamet Ferrari. United har fra før inngått et samarbeid med baseball-laget New York Yankees, USAs største idrettsfenomen. - Vi har snakket med Ferrari, selv om vi ikke har blitt enig om noe konkret ennå, sier en United-kilde. United-sponsor Vodafone inngikk nylig en milliard-avtale med Ferrari. Det newzealandske rugbylaget er kjent for sin haka-dans som gjennføres som rituale før hver kamp. Kanskje får vi se Ole Gunnar Solskjær i haka-aksjon på Old Trafford?

Spurs bekrefter Ziege-bud

Christian Ziege kan bli lagkamerat med Øyvind Leonhardsen og Steffen Iversen i Tottenham. Manager Glenn Hoddle bekrefter at London-klubben har lagt inn et bud på tyskeren. 29-åringen kom fra Middlesbrough til Liverpool foran sist sesong, men har ikke vært noen suksess på Anfield. - Vi har gitt Liverpool et tilbud og vi avventer nå hva som skjer. Vi ser på flere spillere, og kommer til å signere flere spillere før sommeren er over, sier Hoddle. I helga ble Chelsea Gustavo Poyet klar for Tottenham.

Arsenal vurderer svenske

Fredrik Ljungberg kan få en landsmann til klubben. Ifølge FootballBC.com skal Arsenal være interessert i Olof Mellberg. Forsvarsspilleren Mellberg er i dag lagkamerat med Sigurd Rushfeldt i Racing Santander.

Hitzfeld til United?

Ottmar Hitzfeld kan komme til å gå fra Bayern München til Manchester United. Det skriver avisen The Daily Star. Avisen skriver at tyskeren er en mulig kandidat til å overta jobben etter Alex Ferguson, som skal trekke seg neste år, men det skal også være flere andre toppaktuelle kandidater til den ettertraktede stillingen. The Daily Star skriver at 52 år gamle Hitzfeld, som har hatt stor suksess i Bayern München, er den som leder an i kappløpet om toppjobben i United.

Spiller vil senke spillerlønninger

Aston Villa-stopper Gareth Southgate mener han og andre Premier League-proffer tjener altfor godt. Og det er klubbenes feil. Southgate synes heller spillere bør få mer prestasjonsbaserte utbetalinger. - For mange år siden burde klubbene gått sammen og lagd en mindre basislønnspakke, og heller belønnet

ekstra når suksessen kommer, sier Southgate til PA.

Moyes blir i Preston

Manager David Moyes har vært ønsket av Southampton, men blir nå i Preston i fem år til. 38-åringen førte Preston til opprykk til 1. divisjon forrige sesong, og imponerte med en play off-plass i vår. I dag skrev han en ny kontrakt som holder han på Deepdale til 2006 melder klubbens hjemmeside.

Southampton kjøper svenske

Klubben har ingen manager, men i dag kjøpte likevel Southampton den svenske landslagsspilleren Anders Svensson. 24-åringen som har 15 landskamper koster sju mill. kroner fra Elfsborg. - Han er en kreativ midtbanespiller med et øye for mål. Han liker å gå framover og skape sjanser for andre, sier midlertidig Saints-sjef Stuart Gray til PA.

Fansen vil ha Lampard

West Ham sparket Harry Redknapp og assistenten Frank Lampard i vår. Nå vil fansen ha nestsjefen tilbake som manager i klubben. London-klubben skal ha prøvd å ansette både Charlton-sjef Alan Curbishley og Hibs-manager Alex McLeish uten hell. I en meningsmåling hos BBC svarte hele 62 prosent av fansen at Lampard var deres førstevalg. - Mange har ringt meg om målingen, og det er smigrende at supporterne har så høye tanker om meg, sier Lampard som sjøl har sønnen Frank jr. i West Ham.

<B>LAGKAMERATER?</B> For et drøyt år siden duellerte Juan Veron og David Beckham i landskamp mellom England og Argentina. Nå kan de bli konkurrenter i United.
<B>OVERBETALT:</B> Gareth Southgate (t.h) synes proffer som ham og John Hartson tjener for mye penger.