United + Ferrari = Sant?

Manchester United håper å sikre seg Lazios Juan Sebastian Veron og vil samarbeide med Ferrari. Les siste nytt om engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge Daily Mail kommer Verons rådgivere til Manchester onsdag for å starte forhandlingene med United-direktør Peter Kenyon. Kilder i Italia hevder at den 26 år gamle argentineren har uttrykt ønske om å komme til Manchester.

Det er spekulert i en pris på i overkant av 260 millioner kroner.

- Vi har et problem med Lazio med tanke på Verons framtid. Denne uka vil vi derfor fly til Manchester for å ha et møte med United, sier Veron-rådgiver Gustavo Mascaradi.

Veron kom til Roma-klubben Lazio for fire år siden. Nå skal han være ute etter nye utfordringer og sir Alex Ferguson skal ha den argentinske midtbanespilleren høyt på ønskelista.

Også Parmas franske forsvarsspiller Lilian Thuram skal være ønsket på Old Trafford. Den fargede backen skal ha nektet å gå til Lazio på grunn av klubbens problemer med rasistiske fans.

United-imperiet vokser

Manchester United har hatt samtaler med tanke på et samarbeid med det newzealandske rugbylandslaget All Blacks og Formel 1-teamet Ferrari. United har fra før inngått et samarbeid med baseball-laget New York Yankees, USAs største idrettsfenomen. - Vi har snakket med Ferrari, selv om vi ikke har blitt enig om noe konkret ennå, sier en United-kilde. United-sponsor Vodafone inngikk nylig en milliard-avtale med Ferrari. Det newzealandske rugbylaget er kjent for sin haka-dans som gjennføres som rituale før hver kamp. Kanskje får vi se Ole Gunnar Solskjær i haka-aksjon på Old Trafford?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer