United-assistenten slakter fansen

- I fotball kjenner dumheten ingen grenser, sier Carlos Queiroz.

(Dagbladet.no): Alex Ferguson ble pepet av banen etter tapet mot Blackburn lørdag, og sikkerhetsvaktene måtte stoppe fans som gikk til angrep mot Manchester United-manageren.

Nå går klubbens portugisiske assistentmanager Carlos Queiroz til verbalt motangrep på fansen i avisa O Globo, skriver BBC:

- Folk har skreket ut om at vi skal bruke en 4-4-2-formasjon, og vi gjorde det for første gang og tapte, sier han.

Og dersom noen skulle være i tvil: Det var også sesongens første ligatap for United.

Wenger støtter rivalen

- Vi spilte som publikum ønsket, og vi tapte. Dette viser at i fotball kjenner dumheten og fantasien ingen grenser, sier Queiroz.

Selv Fergusons bitre rival gjennom de siste sesongene, Arsenal-manager Arsene Wenger, er sjokkert over fansens behandling av kollegaen.

- Jeg synes pipingen var forferdelig. Dere vet at jeg ikke er Fergusons beste venn, og i likhet med spillere er vi ikke bedre enn vår siste kamp. Men med tanke på hva han har gjort for klubben, synes jeg dette er skremmende og nærmest ufattelig.

PEPET UT: Alex Ferguson fikk fansens vrede over seg etter tapet mot Morten Gamst Pedersen og Blackburn i helga. Foto: EPA/Scanpix
PEPET UT: Alex Ferguson fikk fansens vrede over seg etter tapet mot Morten Gamst Pedersen og Blackburn i helga. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Ferguson gikk

Ferguson selv har ikke tatt til orde mot fansen. Men han viste klart nok hva han mente om saken da den ble brakt opp på pressekonferansen i går:

- Jeg vil ikke gå inn på det, sa Ferguson.

Så reiste han seg og forlot pressekonferansen. Klarere kan det vel ikke sies.

- DUMHET UTEN GRENSER: Assistentmanager Carlos Queiroz (t.v.) er oppgitt over fansen som fortsatt piper når de får det som de vil.