Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Europaliga-finalen:

United avlyser pressekonferanse etter terrorangrep

- Som følge av de tragiske hendelsene i Manchester.

SNAKKER IKKE: Manchester United har fått tillatelse til å avlyse tirsdagens planlagte pressekonferanse foran europaligafinalen mot Ajax. Årsaken er mandagens terrorangrep.
 Foto:&nbsp;<span style="background-color: inherit;">Reuters / Andrew Yates Livepic</span>
SNAKKER IKKE: Manchester United har fått tillatelse til å avlyse tirsdagens planlagte pressekonferanse foran europaligafinalen mot Ajax. Årsaken er mandagens terrorangrep. Foto: Reuters / Andrew Yates Livepic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United har fått tillatelse til å avlyse tirsdagens planlagte pressekonferanse foran europaligafinalen mot Ajax. Årsaken er mandagens terrorangrep.

United og manager José Mourinho skulle etter planen ha holdt sin obligatoriske pressekonferanse i Stockholm dagen før møtet med Ajax. Den blir det ingen ting av.

United skal ha søkt Det europeiske fotballforbundet (UEFA) om tillatelse til å droppe sine forpliktelser rundt pressekonferansen og fått medhold.

- Som følge av de tragiske hendelsene i Manchester og den effekten de har hatt på alle i klubben og byen vår, har vi besluttet å avlyse kveldens pressekonferanse i Stockholm, heter det i en pressemelding fra United.

- Vi er sikre på at dere forstår vårt standpunkt ut fra de gjeldende omstendighetene, skriver storklubben videre.

Minst 22 mennesker mistet livet da en selvmordsbomber slo til mot konsertlokalet Manchester Arena mandag kveld. 59 mennesker ble i tillegg såret i den kraftige eksplosjonen.

Onsdag spiller Manchester United finale i europaligaen i Stockholm. Både United-ledelsen og finalemotstander Ajax uttrykte sorg og medfølelse med de pårørende på sine Twitter-kontoer tirsdag.

(NTB)

Hele Norges coronakart