United avsluttet USA-turneen med tap mot PSG

Zlatan med scoring.

TROFÉ: Thiago Da Silva holds med International Champions Cup-trofeet etter at PSG slo Manchester United 2-0 i Chicago. Foto: AP Photo / Kamil Krzaczynski / NTB Scanpix
TROFÉ: Thiago Da Silva holds med International Champions Cup-trofeet etter at PSG slo Manchester United 2-0 i Chicago. Foto: AP Photo / Kamil Krzaczynski / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manchester United avsluttet USA-turneen med tap da Paris Saint Germain ble for sterke i Chicago. Blaise Matuidi og Zlatan Ibrahimovic utnyttet svakt forsvarsspill da det franske laget vant 2-0.

Begge målene kom i første omgang. Matuidi dro full fordel av at David de Gea ruste ut og kom for sent etter 25 minutter. Heller ikke Uniteds forsvarsspillere var patente i situasjonen, og Matuidi pirket ballen i mål fra rundt 16 meter.

Flere medier bemerket etter kampen at de Gea virket distrahert i de 45 minuttene han spilte. Keeperen har blitt koblet til Real Madrid i lang tid, og alt tyder på at keeperen vil til den spanske hovedstaden.

- Vi har en situasjon som er ideell for verken de Gea, oss eller klubben han kanskje vil gå til, sa United-manager Louis van Gaal etter kampen.

PSG vant turneringen Ti minutter senere doblet Zlatan Ibrahimovic da Uniteds midtforsvar sovnet. Han satte ballen mellom de Geas bein fra kloss hold.
Flere mål ble det ikke, og dermed vant PSG 2-0.

Resultatet gjorde også at det franske laget vant den internasjonale klubbturneringen, som ble spilt i Nord-Amerika, Australia og Kina. United ble nummer tre.

Treningskampen var Uniteds siste før serieåpningen mot Tottenham neste lørdag. United hadde en elendig sesongstart i fjor, og var aldri i nærheten av å kjempe om gullet.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Kanskje det var greit at vi tapte denne kampen. I fjor vant vi alle kampene i USA, men tapte serieåpningen mot Swansea, sa van Gaal.

Di Maria på vei bort Alt tyder på at United mister rekordkjøpet Angel Di Maria før sesongen starter. Argentineren har ikke meldt etter ferien, og PSG er sikre på at de kan få i stand en avtale med United.

- Forhandlingene er tøffe, men jeg tror vi er nær en løsning, sier PSG-trener Laurent Blanc.

Van Gaal innrømmet etter kampen at han ikke har anelse om hvor Di Maria befinner seg.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer