United avviser Berbatov-bud

Spissen blir trolig i Spurs.

• Følg Premier League direkte fra kl. 13.45 (Sunderland – Liverpool)

(Dagbladet.no): Agenten til Dimitar Berbatov fortalte bulgarsk radio i går at United hadde meldt sin interesse for Tottenham-spissen.

- Tottenham informerte oss om at det var kommet et spørsmål fra Manchester United om mulighetene for at han (Berbatov) kunne slutte seg til dem, sa agenten Emil Dantsjev.

Manchester United-direktør David Gill var raskt uten med å benekte at klubben prøver å kjøpe Berbatov.

- Vi har definitivt ikke kommet med et bud på Dimitar Berbatov, sier han ifølge BBC.

Vil ikke selge

Og Tottenham svarte også kjapt:

- Vi har ikke mottatt et bud, og ville ikke akseptert et om vi gjorde det. Så enkelt er det.

MOT, IKKE MED: Dimitar Berbatov blir ikke lagkamerat med United-stopperne Nemanja Vidiæ (t.v.) og Rio Ferdinand. Foto: Reuters/Scanpix
MOT, IKKE MED: Dimitar Berbatov blir ikke lagkamerat med United-stopperne Nemanja Vidiæ (t.v.) og Rio Ferdinand. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Berbatov scoret 22 mål for Tottenham i fjor etter overgangen fra Bayer Leverkusen.

Det betyr jo selvsagt ikke at agenten lyver - United kan har forespurt seg om prisen på Berbatov i sommer og fått beskjed om at han ikke er til salgs.

Alex Ferguson har innrømmet at United har forhørt seg med en klubb om et mulig spisskjøp, men at den aktuelle klubben ikke ville selge. Dermed hevder han å ha gitt opp å hente en backup for skadde Rooney i løpet av dette overgangsvinduet.

- Med en uke igjen til deadline er det umulig å hente inn noen andre nå, sier han ifølge BBC.

- Berbatov elsker meg

Overgangsryktene har trolig blusset ekstra opp etter rykter om en krangel mellom den bulgarske spissen og Tottenham-manager Martin Jol. Foranledningen var at Berbatov ble byttet ut mot Sunderland i sesongåpningen.

Agent Dantsjev avviser imidlertid at det er et problem mellom Jol og Berbatov, og i går hevdet også Jol at de to er perlevenner.

- Berbatov elsker meg. Hvis han spiller bra får han all verdens skryt, og hvis han ikke spiller bra må jeg fortelle ham det. Vi har fått en forespørsel om ham, og jeg sa «jeg vil heller dø en å selge ham».

• Manchester United og Tottenham møtes på Old Trafford i morgen klokka 17.00.

- ELSKER MEG: Tottenham-manager Martin Jol avviser konflikt mellom ham og Berbatov, og sier han «heller vil dø enn å selge ham».