United avviser Ronaldo-salg

Manchester United gir klar melding ut. Men Ronaldo sjøl er ikke like sikker.

I går la klubben ut følgende melding på sin hjemmeside:

«Manchester United har lagt merke til den økende presseomtalen omkring framtida til Cristiano Ronaldo. Klubben kan bekrefte at det ikke finnes noen mulighet for at Cristiano blir solgt. Han signerte nylig en kontrakt som varer fram til 2010, og klubben forventer at han fullfører denne. Klubben vil ikke høre på noen tilbud om Cristiano. Spilleren er en av de største unge stjernene i dagens fotball, noe han demonstrerte med sine prestasjoner i VM, og Manchester United vil ikke selge sine beste, unge spillere.»

Vanskelig retur

Det var etter at Ronaldo blandet seg inn i situasjonen som førte til lagkameraten Wayne Rooneys røde kort i VM spekulasjonene rundt portugiseren skjøt fart. Han har også selv innrømmet at det vil bli vanskelig for han å returnere til England.

Etter å ha blitt konfrontert med Uniteds pressemelding i går åpnet likevel også Ronaldo for å fortsette som lagkamerat med Rooney.

Ro fra fotball

-  Det er mulig for meg å fortsette i United, men det er andre muligheter også. Dette er noe vi må snakke om i løpet av de neste dagene, men akkurat nå ønsker jeg å distansere meg fra fotball, sier Ronaldo ifølge BBC og portugisiske medier.


-  Om jeg må forlate United ønsker jeg ikke å gjøre det på en dårlig måte, fordi det er en klubb som har bidratt til min utvikling både som person og spiller, legger han til.

BLIR, BLIR IKKE: Cristiano Ronaldo er i hjemlandet og slapper av etter Fotball-VM, og er usikker på hvor han skal spille til høsten.