United-back tror på Arsenal-gull

Avstanden på bare to poeng til Arsenal styrker ikke Mickael Silvestres tro på ligagull.

Silvestre var med da David Beckhams lange tå sikret United tre poeng mot Aston Villa lørdag. Med Arsenal-tap i i Blackburn seinere på dagen er avstanden fram bare to poeng.

Likevel er franskmannen usedvanlig pessimistisk om sjansene til til ligatittel.

- Disse resultatene er ikke et vendepunkt. Vi regner egentlig ikke med at Arsenal glipper igjen denne sesongen, sier Silvestre til

The Sun

.

Det kan virke som om venstrebacken har glemt kampen på Highbury 21. april. Der kan Manchester United ta tre poeng som fører dem helt i tet.

- Vi har åtte kamper igjen å spille. Våre kamper er tøffere enn deres. Uansett så er nok tittelracet gjenopplivet, og de engelske bookmakeren kommer nok til å konsentrere seg hardt om det.

United har også Champions League å tenke på framover. Mot Deportivo la Coruna er ikke Silvestre med på grunn av overtråkk i ankelen.

- Jeg ødelegger ankelen et par ganger hver sesong. Det er på grunn av en kronisk svakhet i leddet, og jeg må trene seriøst for å styrke musklene.

(Dagbladet.no)

TO STRAKE SEIRER:</B> Her nikker Silvestre inn seiersmålet mot Leeds forrige helg. Lørdag vant United også mot Aston Villa.